Η δική μου μαγική Κυριακή έχει binge-watch σειράς παρέα με την κολλητή

Απολαμβάνοντας την αγαπημένη μου σειρά με τη φίλη μου, απολαυστικό φαγητό και δροσερή Coca - Cola.

coca cola Παναγιώτης Παρίσης

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορούν να συμβούν στη δουλειά είναι η δημιουργία μιας δυνατής φιλίας. Θυμάμαι ακόμη τη μέρα που η αγαπημένη μου πλέον φίλη και συνάδελφος ήρθε στο γραφείο και αμέσως μας ένωσε η ίδια εμμονή με μία συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά.

Δεν αργήσαμε να προτείνουμε η μία στην άλλη να αράζουμε μαζί τις Κυριακές, την πιο ξεχωριστή μέρα της εβδομάδας, πότε στο σπίτι της μίας και πότε της άλλης για να κάνουμε μαραθώνιο της αγαπημένης μας σειράς. Την κυριακάτικη αυτή τελετή, συνοδεύουμε πάντα με λαχταριστό φαγητό και παγωμένη Coca-Cola Zerο.

Η χαλάρωση, το γέλιο και η απόλαυση με την οποία ντύνουμε τις Κυριακές μας, πραγματικά, μας τροφοδοτεί ολόκληρη την εβδομάδα. Γνωρίζοντας ότι έχουμε να περιμένουμε την κοινή μας μέρα γεμίζουμε με ανυπομονησία και χαρά. Η Κυριακή μας λοιπόν κυλά κάπως έτσι…

Κυριακάτικη τελετουργία

Έχοντας κρατηθεί μακριά από spoilers περιμένουμε να έρθει η στιγμή που θα βρεθούμε μαζί για να πατήσουμε το play και να απορροφηθούμε από την αγαπημένη μας πλοκή. Καμία από τις δυο μας δε "κλέβει” και δε βλέπει κάποιο επεισόδιο μόνη της. Άλλωστε αυτή είναι μαγεία της συμφωνίας μας, η μοναδική εμπειρία που βιώνουμε σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα σε πραγματικό χρόνο, ενώ καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ. Αυτό που απογειώνει την Κυριακή μας είναι ότι μοιραζόμαστε έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις παρέα.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i