Ο ιδανικός τρόπος για να συνδυάσεις τις τάσεις της μόδας με το προσωπικό στιλ σου σύμφωνα με τη Σουζάνα Κεγγίτση

Οι fashion και beauty προσθήκες που χρειάζεται να κάνεις στη γκαρνταρόμπα και το νεσεσέρ σου αυτή τη σεζόν.

κεγγιτση Ottis Parisis

Στην ερώτηση "τι μπορεί να ενθουσιάσει μιa fashion lover κάθε φορά που υποδεχόμαστε μία νέα εποχή;", η απάντηση είναι εύκολη και αφορά τις νέες συλλογές των αγαπημένων μας brands που θα μας βοηθήσουν να υιοθετήσουμε τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Παρακολουθώντας τις επιλογές που κάνουν οι γυναίκες που ξεχωρίζουν με το πηγαίο και ξεχωριστό στιλ τους, υπάρχει μία χρυσή τομή που χρειάζεται να πετύχουμε ανάμεσα στα trends και την προσωπική μας αισθητική.

Για να πετύχουμε λοιπόν τον στόχο μας, χρειάζεται να ακολουθήσουμε τρία βήματα. Να ενημερωθούμε για τις τάσεις της μόδας. Να ανακαλύψουμε τη συλλογή του high street brand που προσφέρει ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε. Να εμπνευστούμε από το στιλ γυναικών που θαυμάζουμε για την αισθητική τους.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, η νέα συλλογή της Zara ικανοποιεί τις στιλιστικές ανάγκες που έχει κάθε σύγχρονη γυναίκα για διαχρονικό στιλ με ένα final touch από τις τάσεις που προτείνει η βιομηχανία της μόδας. Εκεί, μπορείς να βρεις όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις κομψές και προσεγμένες εμφανίσεις για κάθε πιθανή περίσταση.

Εξίσου σημαντική ωστόσο είναι η στιλιστική έμπνευση, η οποία για αυτή τη σεζόν έρχεται από τη Σουζάνα Κεγγίτση, η οποία ξεχωρίζει με την αισθητική και το στιλ της. Κάνοντας μερικά clicks στα προφίλ της στα social media είναι σίγουρο πως θα βρεις αρκετά looks, που θα θέλεις να αντιγράψεις και εσύ. Αυτή τη φορά μάλιστα, η Σουζάνα Κεγγίτση επέλεξε τα αγαπημένη της outfits από τη νέα συλλογή της Zara, προτείνοντας σου πως μπορείς να προσθέσεις τα επικρατέστερα trends στο φθινοπωρινό και χειμερινό σου ντύσιμο.

Η σοφιστικέ τάση της νέας σεζόν

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας που μας απασχολεί αυτή τη σεζόν είναι μία πολύ διαφορετική και αρκετά cool εκδοχή του διαχρονικού κοστουμιού. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το co-ord που αποτελείται από γιλέκα και παντελόνια σε tailored γραμμές. Ακολουθώντας μία επίσης διάσημη τάση, εκείνη της "ήσυχης πολυτέλειας", η Σουζάνα Κεγγίτση επέλεξε το δικό της co-ord από τη Zara σε μία πολύ chic απόχρωση του μπλε.

Φυσικά, τα εν λόγω twin sets είναι ιδανικά για day to night εμφανίσεις και η χρήση των κατάλληλων αξεσουάρ πρόκειται να κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό. Για μία sophisticated φθινοπωρινή εμφάνιση στην πόλη, η Σουζάνα Κεγγίτση προτείνει να ολοκληρώσεις το look σου με ένα ζευγάρι flat Mary Janes και μία δερμάτινη bucket bag.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i