6 ιδέες διακόσμησης με έμπνευση από την ταινία The Holiday

Πόσες φορές δεν έχεις ευχηθεί να μοιάζει το σπίτι σου με την υπαίθρια κατοικία όπου φιλοξενείται η Cameron Diaz;

διακοσμηση Netflix

Η Nancy Meyers έχει σκηνοθετήσει μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες των γιορτών. Από το 2006, που έκανε πρεμιέρα, μέχρι σήμερα το The Holiday είναι σταθερά στις λίστες μας. Η έμπνευση που προσφέρει δεν αφορά μόνο τις ανθρώπινες σχέσεις αλλά και τη διακόσμηση. Πόσες φορές δεν έχεις ευχηθεί να μοιάζει το σπίτι σου με την υπαίθρια κατοικία όπου φιλοξενείται η Cameron Diaz; Το όνειρο να ζούμε χαλαρά, με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στο χέρι στην επαρχία της Αγγλίας μπορεί να μην είναι εφικτό αλλά μπορούμε να πάρουμε ιδέες για την αισθητική του σπιτιού μας. 

Το cottagecore είναι μία τάση που αναδείχθηκε στην καραντίνα. Είναι επίσης γνωστό ως farmcore ή countrycore. Κήποι με πρασινάδα και λουλούδια, ζώα και ανάλογα outfits είναι τα χαρακτηριστικά της τάσης αυτής και βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στο Rosehill Cottage. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές ιδέες για να την προσαρμόσεις στο σπίτι σου στην πόλη. 

Αναντιστοιχία στο έπακρο

Πιάτα, μαξιλάρια, αμπαζούρ. Συγκέντωσε όλα τα vintage κομμάτια που μπορείς να βρεις σε αφθονία σχεδίων και υφασμάτων. Έπειτα ανακάτεψέ τα για να δημιουργήσεις έναν χώρο με πολλαπλές προσωπικότητες. 

Γήινοι τόνοι

Επίλεξε ουδέτερα και απαλά παστέλ χρώματα. Η χρωματική αυτή παλέτα δεν χρειάζεται να είναι βαρετή. Με μια σειρά από υφάσματα και σχέδια μπορεί να δώσει ανάσα στον χώρο σου. 

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i