Festive Dressing: 5 στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν πιστά οι Γαλλίδες την περίοδο των γιορτών

Πώς θα ντυθείς σας Γαλλίδα fashionista ακόμα και στις γιορτές.

dress istock

Με την εορταστική περίοδο να είναι προ των πυλών, έχουμε ήδη ξεκινήσει να σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε την ημέρα των Χριστουγέννων ή το outfit με το οποίο θα υποδεχτούμε την πρώτη ημέρα του χρόνου. Πολύτιμη βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία είναι οι συμβουλές μόδας που ακολουθούν οι Γαλλίδες fashionistas την περίοδο των γιορτών. 

Ενδίδουν στη λάμψη

Η στιλιστική συμβουλή που ακολουθούν οι Γαλλίδες και αξίζει να κρατάς στον νου σου όποια εποχή του χρόνου κι αν διανύουμε είναι πως φορούν τα πάντα με αυτοπεποίθηση. Αυτό σημαίνει πως επιλέγουν προσεκτικά το look τους και από εκείνη τη στιγμή το υποστηρίζουν στο έπακρον. Λαμβάνοντας υπόψιν πως οι γιορτές πλησιάζουν λοιπόν και εφόσον επιλέξεις να φορέσεις παγιέτες ή εν γένει κάτι με λάμψη, φρόντισε να το ευχαριστηθείς.

Το εναλλακτικό party dressing

Σε περίπτωση που φέτος τις γιορτές έχεις αποφασίσει να φορέσεις κάτι λίγο διαφορετικό, η πρόταση των Γαλλίδων είναι να εμπιστευτείς τη γοητεία του velvet κοστουμιού. Συνδύασε το με σατινέ πουκάμισο ή ένα bodysuit σε ένα festive look που αποπνέει θηλυκότητα και πολυτέλεια. 

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i