Kate Middleton: Τι φανερώνει ο αστρολογικός της χάρτης για την πορεία της υγείας της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας νοσηλεύεται έπειτα από σοβαρό χειρουργείο, με τις φήμες σχετικά με την πορεία της υγείας της να "οργιάζουν".

kate Splash News / Ideal Image

Η λαμπερή πριγκίπισσα του παραμυθιού Kate Middleton είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα που θάμπωσε και παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William.

Eίναι γεννημένη στις 9 Ιανουαρίου 1982 στην Αγγλία και ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτό σημαίνει πως είναι μια γυναίκα δομημένη, οργανωτική, πρακτική, ρεαλίστρια, σοβαρή, συντηρητική, κυρίαρχη, αυταρχική, φιλόδοξη, αυτοπεριοριστική.

Ο Ήλιος στον πέμπτο οίκο δηλώνει μια γυναίκα ερωτική, δημιουργική, γενναιόδωρη, με αγάπη για τα παιδιά και τη χαρά της ζωής.

Οι τρεις πλανήτες (Άρης, Κρόνος, Πλούτωνας) στο Ζυγό δίνουν διπλωματία, πολιτισμένη συμπεριφορά, αγάπη για την αισθητική, την μόδα, την τέχνη. Η Kate είναι ελκυστική και κομψή. Είναι επικοινωνιακή, υπερκινητική, με μεγάλη ενέργεια και τάση για καυστική κριτική. Είναι μια γυναίκα με καλλιτεχνική φλέβα. Η σκέψη της είναι αναλυτική και η δύναμη του λόγου της μεγάλη. Έχει τον έλεγχο των καταστάσεων και την ικανότητα να πετυχαίνει τους στόχους και τα σχέδιά της. Ο Κρόνος της στην 22η μοίρα δίνει manager, ανθρώπους που ξέρουν να κυβερνάνε στα εύκολα και στα δύσκολα.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i