Μπήκε ο Φεβρουάριος: Τα πιο κομψά looks για γυναίκες άνω των 50

Πώς θα είστε stylish με τα looks σας και αυτό τον μήνα.

moda instagram

Καινούργιος μήνας, καινούργια διάθεση για στιλ. Ο Φεβρουάριος είναι ο τελευταίος μήνας πριν από την άνοιξη και όλες θέλουμε να τον περάσουμε με κομψά looks πριν αρχίσει η μετάβαση στο ντύσιμο της επόμενης εποχής. Αξιοποιείστε, λοιπόν, τα κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας σας, για όσο το επιτρέπει ο καιρός, και δημιουργήστε σύνολα με άποψη και στιλ, που δεν χρειάζεται να περιορίζονται από την ηλικία. 

Οι αγαπημένες fashionistas άνω των 50 έχουν πάντα να προσφέρουν πολύ ενδιαφέρουσες, επίκαιρες και μοντέρνες ιδέες για styling και για το μήνα Φεβρουάριο ξεχωρίσαμε τα εξής: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Déspi Naka (@despi_naka)

 

1. Τα πλεκτά σετ 

Η Renia Jaz δηλώνει ότι το χρωματιστό αυτό πλεκτό σετ από την Bottega Veneta είναι το αγαπημένο της για την εποχή και το συνδυάζει με κόκκινο παλτό και κόκκινες γόβες. Δημιουργήστε κι εσείς τα δικά σας outfits με knit sets και αναδείξτε τα μέσα από statement παλτό και αξεσουάρ. 

2. Η μίντι φούστα 

Η Grece Ghanem βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και δημιούργησε ένα εξαιρετικό casual chic σύνολο στο οποίο συνδύασε μία καρό μίντι φούστα σε ίσια γραμμή και σε cherry απόχρωση μ' ένα πουλόβερ σε παρόμοιο χρώμα, μπορντό καλσόν και μπορντό γόβες. Επενδύστε και εσείς σε μία κομψή μίντι φούστα που μπορείτε να συνδυάσετε με κασμιρένια πουλόβερ και κομψές γόβες. 

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i