Νιώσε "fit & well" στα Holmes Place Spa

Ανακάλυψε την αυτοφροντίδα με τα προνόμια της νέας Holmes Place SPA Membership

Holmes Place

Τα Holmes Place, τα premium Fitness & Wellness Clubs της χώρας, σε προσκαλούν να επισκεφθείς τα Holmes Place SPA, να γνωρίσεις τα προνόμια της νέας Holmes Place SPA Membership για μέλη και μη-μέλη, και να ανακαλύψεις την πραγματική έννοια της αυτοφροντίδας.

Έχοντας αφουγκραστεί τα παγκόσμια Fit & Well trends, τα Holmes Place, με "όχημα" τη δέσμευση για συνεχή εξέλιξη, μπαίνουν πλέον σε μια νέα εποχή, ωθώντας το κοινό σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, εστιάζοντας στο πόσο "FIT” θέλει να είναι και πόσο "WELL” θέλει να νιώθει το κάθε μέλος, ξεχωριστά, στην καθημερινότητά του.

Holmes Place

Η Holmes Place αναβαθμίζει όχι μόνο τις εγκαταστάσεις των Clubs της, αλλά και όλη την φιλοσοφία της, με όραμα να αποτελεί την κινητήρια δύναμη της κοινότητάς της γύρω από το well-being. Ένα "Club of Clubs” με την παροχή fitness και ολιστικών προγραμμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των μελών, και πάντα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων Wellness Experts της.

Holmes Place

Τα Holmes Place Spa, απεικονίζουν την φιλοσοφία τους μέσα από μια πλούσια γκάμα FIT & WELL υπηρεσιών που περιλαμβάνει Face & Body treatments όπως "FIT BODY Treatments” και "FIT FACIALS” για τις πιο δυναμικές θεραπείες, και "WELL BODY Treatments” και "WELL FACIALS” για πιο ενεργειακές θεραπείες. Tα ανανεωμένα Holmes Place Spa σε Αθήνα, Μαρούσι και Γλυφάδα, προσφέρουν στιγμές ηρεμίας και ανάπαυλας, προσκαλώντας σε να αναζωογονήσεις τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα σου.

Επιπλέον, η νέα υπηρεσία Holmes Place SPA Membership, εκτός από τις μοναδικές FIT & WELL Signature face & body θεραπείες που προσφέρει, παρέχει ένα πλήθος από ειδικά προνόμια μόνο για Spa Members, όπως discounts σε θεραπείες & skincare προϊόντα, καθώς και πρόσβαση στα premium wellness & relaxation zones των Holmes Place Clubs (sauna, hammam, shower rooms).

Holmes Place

Τα Holmes Place Spa αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ανεπανάληπτη ολιστική εμπειρία χαλάρωσης, που κινητοποιεί τις αισθήσεις και ενισχύει τη σωματική ευεξία.

*H προσφορά της SPA Membership σε προνομιακή τιμή για Founding Spa Members, ισχύει έως 29/02/2024 και απευθύνεται σε μέλη και μη-μέλη των Holmes Place Clubs.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ: Wellness & SPA | Holmes Place Greece

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i