Τα 7 λευκά κομμάτια που θα φορέσεις φέτος και κάθε άνοιξη

Τα λευκά κομμάτια που πρωταγωνιστούν στο ανοιξιάτικο ντύσιμο.

λευκα ρουχα Splash News / Ideal Image

Η άνοιξη δεν έχει άμεσα θετική επίδραση μόνο στη διάθεσή μας, αλλά πολύ περισσότερο στο ντύσιμό μας. Όσο περισσότερο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερο αφήνουμε στη ντουλάπα τα σκουρόχρωμα ρούχα και αξεσουάρ, προτιμώντας περισσότερο τα λευκά κομμάτια. Κάπως έτσι, λίγο πριν υποδεχτούμε επισήμως την εποχή που είναι συνώνυμο της άνοιξης, αξίζει να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με περισσότερα ρούχα σε λευκό χρώμα. Σε μία προσπάθεια να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε εφτά λευκά κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου, αφού θα φορέσεις φέτος αλλά και κάθε άνοιξη.

#1 Λευκό παντελόνι

Η λίστα με τα απαραίτητα λευκά κομμάτια ξεκινά με το λευκό παντελόνι, το bottom που έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με το τζιν. Συνδυάζεται με διάφορες αποχρώσεις και μοτίβα, λειτουργώντας έτσι ως εύκολη επιλογή για το ντύσιμο της καθημερινότητας.

#2 Λευκό πουκάμισο

Εξίσου απαραίτητο είναι και το λευκό πουκάμισο. Είτε το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή με μία ψηλόμεση παντελόνα είτε κάνεις layering με κάποιο φόρεμα, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό.

#3 Λευκό φόρεμα

Συναγωνίζεται σε κομψότητα το μαύρο φόρεμα, μπορείς να το φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις, ενώ η στιλιστική επιτυχία είναι δεδομένη. Ο λόγος για το λευκό φόρεμα.

#4 Λευκό σακάκι

Εάν θέλεις να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου ένα πρακτικό σακάκι που ταιριάζει με όλα, το λευκό σακάκι είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i