YAMAMAY | Ανακάλυψε το πιο φωτεινό και χαρούμενο καλοκαίρι!

Τιμώντας τη γυναικεία ομορφιά και την ανέμελη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, η Yamamay επιλέγει το Μεξικό ως σκηνικό για τη νέα της διαφημιστική καμπάνια.

yamamay yamamay

Η Yamamay επιλέγει το Μεξικό ως σκηνικό για τη νέα της διαφημιστική καμπάνια αφιερωμένη στη συλλογή Summer 2024, με στόχο να τιμήσει τη γυναικεία ομορφιά και την ανέμελη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Τα 3 κορίτσια που επιλέχθηκαν για να ερμηνεύσουν τη συλλογή Lorena Duran, Jessica Ann Strother και Lorena Rae απαθανατίστηκαν από τον φωτογράφο Dove Shore σε διάφορες ώρες της ημέρας σε μια κλασική παραλία σε διακοπές με φίλους, φορώντας μια χαρούμενη, πολύχρωμη συλλογή, η οποία συμβαδίζει με τις τάσεις της παραλίας αυτή τη στιγμή.

 

Μαγιό ολόσωμα, μπικίνι και τρικίνι, με δαντέλες, χάντρες, στρας, πλέξεις, ντεκολτέ και ασυμμετρίες: εν ολίγοις, πολλές παραλλαγές που προσαρμόζονται σε κάθε τύπο σώματος, διακοπών και περίστασης.

yamamay
yamamay

Φωσφοριζέ χρώματα, animalier, zebra, floral, bandanna, ρίγες, paisley, έθνικ, tropical ή color block prints, αλλά και πολλά μίνιμαλ και σικ στυλ: μια ποικιλία στην οποία δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς.

yamamay
yamamay

Βιολετί, κόκκινο, φλούο πράσινο, κερασί, σμαραγδί, λεβάντα, μπλε και φούξια, καθώς και το διαχρονικό μαύρο και λευκό για μια συλλογή που γιορτάζει την ομορφιά και την ανεμελιά του καλοκαιριού και όλων των αποχρώσεων του.

Τη συλλογή ολοκληρώνουν ολόσωμες φόρμες, φορέματα, μπλούζες και παντελόνια από αέρινα, πολύχρωμα υφάσματα που εναρμονίζονται με τα μαγιό.

yamamay
yamamay

Οι συλλογές είναι ήδη διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.yamamay.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i