Τα αξεσουάρ που ψηφίσαμε για το καλοκαίρι | Θα εντάξουμε στο στιλ μας από τώρα

Παίρνοντας έμπνευση από τις πασαρέλες για τη σεζόν 'Ανοιξη / Καλοκαίρι 2024, επιλέξαμε τα αξεσουάρ που θα προσθέσουμε στη γκαρνταρόμπα μας.

elle istock

Όσο κι αν τα social media αποτελούν τη συνεχή έμπνευσή μας για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε αφήσει στην άκρη τις προτάσεις των σχεδιαστών. Οι εβδομάδες μόδας, άλλωστε, έχουν και αυτές το μερίδιό τους, με το να μας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργούμε moodboards με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα φοράμε την επόμενη σεζόν. Προετοιμαζόμαστε, κάνουμε τα απαραίτητα screenshots και την επόμενη περίοδο είμαστε έτοιμες να καλωσορίσουμε μία νέα εποχή στο στιλ μας.

Κάνοντας μία αναδρομή στις συλλογές των μεγάλων οίκων μόδας που παρουσιάστηκαν πριν από αρκετούς μήνες, ξεχωρίσαμε τα αξεσουάρ που θα προσθέσουμε στο στιλ μας για την εποχή που διανύουμε, αλλά και το επικείμενο καλοκαίρι.

Mary Janes

Φέτος είχαν την τιμητική τους από τη στιγμή που έλαβαν την έγκριση των σχεδιαστών, αλλά και των απανταχού fashion lovers. Από την πασαρέλα και τα social media μέχρι το street style, τα διαχρονικά mary janes εμφανίστηκαν σε διαφορετικές μορφές, αποχρώσεις και ύφος για να προσαρμοστούν απόλυτα στο προσωπικό σου στιλ.

Η συνέχεια στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i