Αφροδίτη στον Κριό από 8 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Κριό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Αφροδίτη στον Κριό από 8 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ισορροπίας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στον Κριό.

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι παθιασμένη, δυναμική, επιθετική, αυθόρμητη, γρήγορη, σπάταλη, βαριέται εύκολα, είναι λίγο άτυχη στα συναισθηματικά και προκαλεί εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Αφροδίτη στον Κριό είναι σε αδυναμία. Μαζί της είμαστε ενθουσιώδεις και ανεξάρτητοι. Δεν αντέχουμε τη ρουτίνα και τις παθητικές σχέσεις, αναζητάμε το σεξ και το δυναμισμό, θέλουμε να ζούμε τον έρωτα. Είμαστε προκλητικοί και μας αρέσει το παιχνίδι των κατακτήσεων, της δράσης, της περιπέτειας. Κυνηγάμε το αντικείμενο του πόθου μας και τις πιπεράτες ιστορίες. Ο έρωτας τώρα είναι γρήγορος, η φαντασία καλπάζει και η Αφροδίτη μας ανανεώνει, ανάβει τα αίματα και κάνει τις καρδιές να φτερουγίζουν. Η πολιορκία είναι άμεση, οι βιαστικοί και παρορμητικοί έρωτες ευνοούνται.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Κριό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορείς να βελτιώσεις την εμφάνισή σου. θα έχεις ευκαιρίες στον έρωτα, θα κάνεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες αν είσαι μόνη. Χρησιμοποίησε την γοητεία σου για να κατακτήσεις και να πάρεις αυτά που θέλεις. Οι σχέσεις σου βελτιώνονται. Ρίξε τον εγωισμό σου για να αποφύγεις εντάσεις και να κάνεις αρμονική τη σχέση σου. Η ερωτική σου διάθεση είναι μεγάλη και εκφράζεις τα συναισθήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Κριό αναζητάς τη μοναξιά. Μπορεί να ζήσεις ένα κρυφό έρωτα ή να αναπολείς έναν έρωτα από το παρελθόν. Δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνική αυτό το διάστημα, δεν ανοίγεσαι στους άλλους, είσαι περισσότερο συμπονετική και ανιδιοτελής. Βγαίνει στην επιφάνεια η ευαίσθητη πλευρά σου ενώ και συ μπορεί να πληγωθείς πιο εύκολα. Μπορεί οι επαφές και οι συναντήσεις σου να πρέπει να μείνουν κρυφές για κάποιους λόγους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στον Κριό, μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική. Γοητεύεις, είσαι ακαταμάχητη και επιδιώκεις να ζήσεις ερωτικές περιπέτειες αποφεύγοντας τις δεσμεύσεις. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Θέλεις να βρίσκεσαι με ανθρώπους που μοιράζεσαι τα ίδια ιδανικά σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να συνεργαστείς επίσης με ένα φιλικό πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί την καριέρα σου. Μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Κάνεις καλές γνωριμίες που σε βοηθούν επαγγελματικά. Βάζεις στόχο να αναδειχτείς ενώ μπορεί να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο με άτομο κύρους που θα σε προωθήσει. Μπορεί να αισθανθείς ερωτική έλξη με πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο. Αναδεικνύεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Συνάδελφοι και συνεργάτες σε βοηθούν. Κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον Κριό επεκτείνεις τις γνώσεις σου, θέλεις να κάνεις νέα πράγματα για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, θέλεις να ταξιδέψεις και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα που ζουν μακριά και να ζήσεις εμπειρίες πέρα από τα συνηθισμένα. Είσαι χαρούμενη και ενθουσιώδης. Κάνεις σχέδια, έχεις φιλοδοξίες, αναδεικνύεις τις ικανότητές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Κριό σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις κοινά οικονομικά, δάνεια, χρέη, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά ή να κάνεις επενδύσεις. Το φλερτ κυριαρχεί και το πάθος ενισχύεται. Μπορεί να συνάψεις μια παθιασμένη σχέση με δεσμευμένο πρόσωπο. Φρόντισε να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Αναζητάς την οικειότητα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ζεις έντονες ερωτικές στιγμές. Απόφυγε τη ζήλια και την κτητικότητα. Η σεξουαλικότητα είναι στα ύψη.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, είσαι ιδιαίτερα ερωτική. Αναζητάς την αρμονία και τη συντροφικότητα. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, να δεσμευτείς. Είσαι κοινωνική, διπλωματική, επιδιώκεις την επικοινωνία και τις συνεργασίες. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που να πληροί τις προσδοκίες σου. Επαγγελματικά, προωθείς τα σχέδιά σου και διακρίνεσαι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i