Αφροδίτη στον τοξότη από 2 έως 25 Νοεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Αφροδίτη στον τοξότη από 2 έως 25 Νοεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια;

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ισορροπίας, της αρμονίας, της τέχνης, της ομορφιάς, της αισθητικής αλλά και των αποκτημάτων μας βρίσκεται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη αγαπά τη φιλοσοφία και κάνει σχέσεις με κοσμοπολίτικα άτομα. Δεν αγαπά την πίεση, γι’ αυτό και οι σχέσεις είναι επιπόλαιες και ασταθείς. Είμαστε πιο εξωστρεφείς και έχουμε ανάγκη την ελευθερία ενώ εύνοια υπάρχει σε σπουδές, ταξίδια, συνεργασίες με το εξωτερικό. Αναζητάμε την ερωτική περιπέτεια, παίζουμε, αποκτάμε εμπειρίες και δύσκολα δεσμευόμαστε. Κάνουμε εύκολα νέες γνωριμίες και σχέσεις με ανθρώπους διαφορετικής από τη δική μας κουλτούρα.

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια με την Αφροδίτη στον Τοξότη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη θέλεις να βγεις από τη ρουτίνα και την πλήξη, θέλεις να ανανεωθείς, να ταξιδέψεις, να φλερτάρεις με άτομα διαφορετικά από τον συνηθισμένο τύπο σου. Έχεις ανάγκη να κάνεις αυτό που εσύ θέλεις, είσαι πιο αισιόδοξη και εξωστρεφής, κυνηγάς τους στόχους σου και θέλεις να επεκταθείς. Συνεργασίες με το εξωτερικό, σπουδές, σεμινάρια, νομικά θέματα ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα κοινά οικονομικά αλλά και τον έρωτα. Μπορείς αυτό το διάστημα να τακτοποιήσεις οφειλές, χρέη, δάνεια, να κάνεις αγοραπωλησίες, να ασχοληθείς με κληρονομικά θέματα. Η ερωτική σου διάθεση είναι μεγάλη και το πάθος αναζωπυρώνεται ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Η σχέση σου αποκτά μεγαλύτερη οικειότητα, δεσμεύεσαι βαθιά. Προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, έχεις εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, κάνεις αποδράσεις και σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Είσαι αισιόδοξη και λύνεις κάθε διαφορά στις σχέσεις σου. Θετικά εξελίσσονται και οι συνεργασίες σου, νέες και υπάρχουσες και μπορεί να δεις οικονομική ανάκαμψη. Αναζητάς την αρμονία και την ισορροπία και αποκομίζεις εμπειρίες από σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη θέλεις να κάνεις αλλαγές σε καθημερινότητα και εργασία για να περνάς πιο ευχάριστα. Είσαι πιο αισιόδοξη και λύνεις προβλήματα με το περιβάλλον σου. Νιώθεις γαλήνη και ισορροπία μέσα σου και η φυσική σου κατάσταση βελτιώνεται. Είσαι πιο αποδοτική και δημιουργική στην εργασία σου. Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται ενώ πιθανό είναι και ένα φλερτ μέσα από τον εργασιακό χώρο.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου, είσαι πιο δημιουργική και ερωτική. Τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται και αυξάνονται οι επαγγελματικές ευκαιρίες. Μπορείς να κάνεις νέα ανοίγματα. Η περιπέτεια, το πάθος, το φλερτ, η διασκέδαση σου χαρίζουν όμορφες στιγμές. Είσαι αισιόδοξη, χαρούμενη και αναζητάς ένα πρόσωπο που θα σε μαγέψει με τον τρόπο ζωής του. Έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τα παιδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα έχεις εξελίξεις σχετικές με το σπίτι, τα ακίνητα, τις οικογενειακές σχέσεις. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου, να αλλάξεις τη διακόσμηση για να το ομορφύνεις, μπορεί να κάνεις μια ανακαίνιση. Περνάς ώρες στο σπίτι σου και χαλαρώνεις με αγαπημένα πρόσωπα. θετικές θα είναι και οι εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Παρεξηγήσεις με οικεία πρόσωπα αποκαθίστανται. Αναζητάς την αρμονία στο περιβάλλον σου, συμβιβάζεσαι και λύνεις τις διαφορές. Είσαι πιο τρυφερή και ήρεμη.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Κάνεις συζητήσεις και επαγγελματικές επαφές, κάνεις πολλές μετακινήσεις ενώ σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς βελτιώνονται. Κάνεις κοντινές αποδράσεις με το ταίρι σου και εκφράζεις όσα αισθάνεσαι. Πείθεις τους γύρω σου, μεταδίδεις τις ιδέες σου, κάνεις νέες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i