Ανάδρομος Ερμής από 17 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Στους Ιχθύες από 17/2 έως 3/3 και στον Υδροχόο από 4/3 έως 9/3.

Ανάδρομος Ερμής από 17 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης του ανθρώπου, ο πλανήτης των διανοητικών λειτουργιών, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων, των ταξιδιών γυρνάει σε ανάδρομη πορεία αρχικά στο ζώδιο των Ιχθύων και μετά στον Υδροχόο.

Ο Ερμής στους Ιχθύες είναι σε αδυναμία, αγαπά το ψέμα, τις αυταπάτες και τις εξαπατήσεις. Είναι όμως καλλιτεχνικός, με φαντασία και διαίσθηση, μπερδεύει τη φαντασία με την πραγματικότητα. Δίνει εσωστρέφεια, μοναχικότητα και δεν βοηθάει το μυαλό να συγκεντρωθεί και να εκδηλώσει τις ιδέες και τα συναισθήματά του.

Αντίθετα, ο Ερμής στον Υδροχόο είναι στην έξαρσή του, είναι ευφυής και πρωτοποριακός, αγαπά τον προκλητικό λόγο και την επικοινωνία με το διαδίκτυο.

Ο ανάδρομος Ερμής μας γυρνάει σε ζητήματα του παρελθόντος και δεν έχουμε ξεκάθαρη την εικόνα των καταστάσεων, δεν μπορούμε να εκφράσουμε πραγματικά αυτά που νιώθουμε, όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη διαίσθησή μας και τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα για να βρούμε την ψυχική μας ισορροπία. Μπορούμε αυτό το διάστημα να κάνουμε μια ενδοσκόπηση, να δούμε εις βάθος θέματα από το παρελθόν που μας πληγώνουν και να βρούμε λύσεις που μας απελευθερώνουν. Δεν είναι καλό διάστημα για σημαντικές αποφάσεις, χρειάζεται υπομονή και σύνεση. Η επικοινωνία θα είναι ασαφής και χαοτική. Η εξάρτηση από τα συναισθήματα μπορεί να αποδειχθεί ολέθρια.

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες μπορείς να κάνεις μια ενδοσκόπηση, να σκεφτείς την πορεία σου και τα βήματα που θα κάνεις για να οδηγηθείς στην επιτυχία. Χρησιμοποίησε τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει, κάνε μια ανάλυση της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής και δες εκ νέου τις συμπεριφορές σου. Είσαι εσωστρεφής και μοναχική αυτό το διάστημα, μπορεί να έχεις κάποιους φόβους μέσα σου. Πρόσωπα από το παρελθόν με τα οποία δεν έχουν κλείσει κύκλοι μπορεί να επιστρέψουν, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Ασχολήσου με την τέχνη και την μουσική για να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου. Ένα παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο είναι πιθανό, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα σε απογοητεύσουν.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα επανεξετάσεις τους στόχους σου και τις φιλίες σου ή τη θέση σου σε ομάδες και εταιρείες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες θα έρθεις σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που ίσως να έχεις να δεις καιρό. Επανεξετάζεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Ασχολήσου με θέματα του παρελθόντος και μην ξεκινάς νέες καταστάσεις. Μπορεί να έχεις καθυστέρηση αυτό το διάστημα σε συλλογικές προσπάθειες ή μπορεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα με φιλίες ή ομάδες. Μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία με φίλους ή μπορεί να πρέπει να ξαναδείς κάποιους στόχους και όνειρά σου ή ποιοι φίλοι μπορούν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου προσπάθεια. Πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα ασχοληθείς με την καριέρα, τους στόχους και τα λάθη σου ή μπορεί να προκύψουν θέματα ή συνεργασίες από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες θα δεις κάποια λάθη σου στη δουλειά, θα ξαναδείς τους στόχους σου. Αν είσαι άνεργη, μπορεί να λάβεις κάποια ειδοποίηση από κάπου όπου έχεις αφήσει βιογραφικό. Σχέδια και επαγγελματικές συζητήσεις μπλοκάρουν, μπορεί να υπάρχουν διαμάχες με ανώτερα πρόσωπα ή ασυνεννοησία. Σκέψου αν αυτά που κάνεις σε καλύπτουν και τι θα πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τα όνειρά σου. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, υπάρχουν εντάσεις και εκνευρισμός και τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να αλλάξεις στάση ζωής ή μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με σπουδές, εξωτερικό, ταξίδια, νομικά θέματα. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με συγγενικά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες αλλάζει η νοοτροπία σου στη ζωή. Μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις σπουδές και σεμινάρια που έχεις αφήσει στη μέση ή μπορεί να έχεις προβλήματα με ταξίδια και εξωτερικό. Οργάνωσέ τα με τον καλύτερο τρόπο υπολογίζοντας καθυστερήσεις και αναβολές. Η επικοινωνία δεν είναι καλή, κυριαρχεί ασυνεννοησία, προσοχή σε διαφωνίες με συγγενείς. Θα πρέπει να εκφράζεσαι με σαφήνεια, να είσαι ξεκάθαρη και συγκεντρωμένη για να αποφύγεις παρεξηγήσεις, εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Μπορεί να προκύψουν νομικά ζητήματα.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να είσαι πιο εσωστρεφής και να βγουν στην επιφάνεια φόβοι και απωθημένοι. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές και επενδύσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i