Δώρα για την Instagram-lover: Τι θα προσφέρεις στη φίλη που «ανεβάζει» τα πάντα

Για εκείνη τη φίλη που ζει και αναπνέει στον digital κόσμο και ποτέ δεν ξέρεις τι δώρο είναι ιδανικό για εκείνη!

Δώρα για την Instagram-lover | Τι θα προσφέρεις στη φίλη που «ανεβάζει» τα πάντα

Την ξέρω και εγώ, την ξέρεις και εσύ, την ξέρουμε όλοι: την κοπέλα εκείνη που «ανεβάζει» στο Instagram – κυριολεκτικά – τα πάντα. Είναι η καλύτερη φίλη, η αδερφή, η ξαδέρφη, η συνάδελφος, ή και η κοπέλα σου, η οποία ζει και αναπνέει digital. Ίσως αυτό να σε ενοχλεί καμιά φορά, αλλά την λατρεύεις και το ξέρεις – μόνο που ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τι δώρο ακριβώς να της πάρεις.

Μπορεί το Instagram να μας «χάρισε» αρκετά ακόμη φίλτρα λίγο πριν τις γιορτές, όμως αυτό προφανώς δεν είναι αρκετό για κάθε social media addict που σέβεται τον εαυτό του.

Δώρα για την Instagram-lover: Τι θα προσφέρεις στη φίλη που «ανεβάζει» τα πάντα - εικόνα 1

Στην πραγματικότητα, αυτό που χρειάζεσαι είναι μία λίστα από δώρα που σχετίζονται με το Instagram και τα social και μπορούν να χρησιμοποιθούν υπέρ τους.

Και οι πρώτες σκέψεις είναι οι εξής:

Ρούχα και καλλυντικά; Έχει σίγουρα πολλά, άσε που τα έχει ήδη «ανεβάσει». Βιβλία; Επίσης. Ετήσιες συνδρομές σε sites και περιοδικά; Είναι ήδη εγγεγραμμένη. Το KiraKira ίσως; Oh please, προφανώς το έχει ήδη κατεβάσει.  Ακριβά κοσμήματα; Είναι πάντα μια καλή ιδέα, αλλά την ίδια θα έχουν και όλοι οι υπόλοιποι – και δεν θες να κάνεις κι εσύ το ίδιο δώρο με τους άλλους.

Δώρα για την Instagram-lover: Τι θα προσφέρεις στη φίλη που «ανεβάζει» τα πάντα - εικόνα 2

Προτού βασανιστείς με ακόμη περισσότερες αποτυχημένες σκέψεις, ο βασικός άξονας που πρέπει να κινηθείς για να βρεις το *τέλειο* δώρο για εκείνη είναι όπως είπαμε το Instragram.

Δηλαδή: ψάξε για όλα όσα θα χρησιμεύσουν και στο τέλος θα απογειώσουν το προφίλ της – και πραγματικά WOW γιατί υπάρχουν πολλά από αυτά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i