Η ZeniΘ απογειώνει τη Black Friday και προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν ρεύμα

Μια προσφορά που αξίζει την προσοχή σου αυτήν την Black Friday

Η ZeniΘ απογειώνει τη Black Friday και προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν ρεύμα

Η ZeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, γιορτάζει τη φετινή Black Friday και κατάφερε να εξασφαλίσει μια κορυφαία προσφορά για τους καταναλωτές της σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, μόνο για μια ημέρα, η ZeniΘ προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν ρεύμα, με το προϊόν Power Home Max, με το οποίο η τιμή της κιλοβατώρας μπορεί να πέσει στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν άμεσα να επωφεληθούν από την κορυφαία προσφορά την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, μέσα από την επίσημη σελίδα της ZeniΘ που θα βρεις εδώ: https://www.zenith.gr/  και από την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook.

Οι κάτοικοι Αττικής έχουν τη δυνατότητα και να επισκεφθούν το φυσικό

ενεργειακό κατάστημα της ZeniΘ στην Κηφισιά, στην οδό Κασσαβέτη 4, ενώ η προσφορά θα είναι διαθέσιμη και στο ZeniΘ Pop Up Store στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη.

Η προσφορά αυτή αφορά το προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας Power Home Max με 24μηνη σύνδεση και προσφέρει δωρεάν μηνιαίο πάγιο για τρεις μήνες, αλλά και τρεις μήνες κατανάλωση (έως και 250kWh/ μήνα) κατά τον πρώτο, δωδέκατο και δέκατο όγδοο μήνα του συμβολαίου.

Ακόμη, η εταιρεία που φροντίζει πάντα να επιβραβεύει τους καταναλωτές φυσικού αερίου με επιπλέον υπηρεσίες ρεύματος, δίνει το «παρών» στη μεγάλη γιορτή των προσφορών και προσφέρει για ακόμη μια φορά

μοναδικά προνόμια. Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, είπε σχετικά:

«Στη ZeniΘ, βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους καταναλωτές, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για να τους προσφέρουμε κορυφαία ενέργεια με το μέγιστο όφελος για την κάθε ενεργειακή τους ανάγκη. Έτσι, δεν θα μπορούσαμε παρά να συμμετάσχουμε δυναμικά και φέτος σ’ αυτόν το θεσμό της αγοράς, με μια σημαντική προσφορά – 3 μήνες δωρεάν ρεύμα, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από το ελληνικό κοινό εδώ και 20 χρόνια. Kαι φέτος, η ενέργεια της Black Friday φτάνει στο ZeniΘ».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i