Μερικές από τις περίεργες πρωτιές που έχει η χώρα μας στο ρεκόρ Guinness

Δεν το περιμέναμε αλλά αυτά είναι μερικά από τα ελληνικά ρεκόρ που μας έβαλαν στο βιβλίο Guinness.

Μερικές από τις περίεργες πρωτιές που έχει η χώρα μας στο ρεκόρ Guinness

Υπερήφανοι ως Έλληνες θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου σε κάποιο μπλογκ της κακιάς ώρας αλλά εμείς δεν είμαστε τέτοιο. Γι’ αυτό και απλά σου λέμε πώς εδώ θα βρεις τα πιο made in Greece WTF ρεκόρ Guinness. Άλλα πιο ιδιαίτερα, άλλα αναμενόμενα, αλλά όλα εμποτισμένα με το γλυκό νέκταρ της επιτυχίας (ή έτσι θέλουμε να νομίζουμε τουλάχιστον).

Τέτοιο ξύρισμα δεν έγινε ποτέ ξανά

Πολύ πριν γίνουν μόδα τα διάφορα κλαρίνα με τις πλούσιες γενειάδες, ο αντρικός πληθυσμός στην Ελλάδα ξυριζόταν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έκανε και ρεκόρ και στο ξύρισμα, καθώς τον Μάρτιο του 2013 στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, 2.150 άτομα ξυρίστηκαν ταυτόχρονα, σπάζοντας το προηγούμενο που κατείχε η Ινδία. Η εκδήλωση και η ενέργεια ήταν πρωτοβουλία γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Το μεγαλύτερο κοκορέτσι όλων των εποχών

Στην Καλιφόρνια μπορεί να έφτιαξαν τη μεγαλύτερη πίτσα όλων των εποχών, αλλά εμείς δε θα κάνουμε τέτοιες φλωριές. Ένα ρεκόρ που επίσης σχετίζεται με το φαγητό κατάφερε να σημειώσει ο δήμος Λαμίας το Πάσχα του 2013, κι αυτό γιατί φτιάχτηκε το μεγαλύτερο κοκορέτσι του κόσμου, μήκους 120 μέτρων.

Δες περισσότερα στο gr.askmen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i