Προστάτευσε τα αμυντικά αποθέματα του δέρματός σου με τον πιο βιώσιμο τρόπο

Η Vichy παρουσιάζει τα CAPITAL SOLEIL SOLAR MILK & WATER για υψηλή προστασία και 24ωρη ενυδάτωση.

εαυτός iStock

Η Vichy παρουσιάζει τα CAPITAL SOLEIL SOLAR MILK & WATER, τον πιο βιώσιμο τρόπο για την προστασία των αμυντικών αποθεμάτων του δέρματος.

 CAPITAL SOLEIL SOLAR MILK 

Το νέο Capital Soleil SOLAR ECO-DESIGNED MILK εμπεριέχει το σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος Meroxyl και παρέχει πολύ υψηλή προστασία και 24ωρη ενυδάτωση, σε μια ασφαλή και οικολογική σύνθεση. Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητο δέρμα, καθώς και κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, για όλη την οικογένεια.

Η ανάλαφρη υφή του απορροφάται γρήγορα με αόρατο φινίρισμα, χωρίς λευκά ίχνη, και έχει υπέροχο άρωμα οικολογικού σχεδιασμού. Ο οικολογικός σχεδιασμός του Capital Soleil SOLAR ECO-DESIGNED MILK είναι ολιστικός, καθώς η συσκευασία έχει 45% λιγότερο πλαστικό και η σύνθεση έχει 94% βιοδιασπώμενη βάση*.

*70% με τα φίλτρα

Capital Soleil SOLAR ECO-DESIGNED MILK
Capital Soleil SOLAR ECO-DESIGNED MILK

CAPITAL SOLEIL SOLAR PROTECTIVE WATER

Το νέο Capital Soleil SOLAR PROTECTIVE WATER εμπεριέχει σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος για υψηλή προστασία, σε μια διφασική και οικολογική σύνθεση, δοκιμασμένη σε συνθήκες θαλάσσιας ζωής. Η πρωτοποριακή διφασική σύνθεσή του περιέχει υδατική και ελαιώδης φάσεις, που αναμειγνύονται πριν από κάθε εφαρμογή. Η σύνθεση είναι δοκιμασμένη σε ένα αντιπροσωπευτικό σύνολο υδρόβιων οργανισμών και όλα τα φίλτρα, στις χρησιμοποιούμενες συγκεντρώσεις, δεν έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στη θαλάσσια ζωή καθώς δεν περιέχει μικροπλαστικά.

Η υφή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη και υδάτινη, για αόρατο φινίρισμα και υπέροχη λάμψη.

CAPITAL SOLEIL SOLAR PROTECTIVE WATER

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i