Το ελιξήριο ομορφιάς για σώμα και μαλλιά που χρειάζεσαι το φετινό καλοκαίρι

Το πολυχρηστικό έλαιο περιποίησης για σώμα και μαλλιά που δεν πρέπει να λείπει απ' το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου.

hei poa iStock

Σίγουρα γνωρίζεις τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών με βάση το λάδι monoï Ταϊτής της HEI POA, με αυτό το signature, εξωτικό άρωμά τους που σου μένει ανεξίτηλα χαραγμένο στο μυαλό.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι η HEI POA, με αφορμή τα 45 χρόνια δημιουργίας της, λανσάρει φέτος ένα νέο ελιξίριο ομορφιάς, το Reine des Marquises, που θα σε ταξιδέψει στην καρδιά των Νήσων Μαρκέζας του Ειρηνικού Ωκεανού χαρίζοντάς σου στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης.

monoi

Αυτή η νέα δημιουργία με λάδι monoï Ταϊτής προέρχεται από το αιθέριο έλαιο ylang-ylang, καθώς και από τη διαβροχή των λουλουδιών του σε λάδι καρύδας μαζί με άνθη Tiaré. Αποτελείται από 95% λάδι monoï Ταϊτής (Π.Ο.Π.) που θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Με ένα μαγευτικό άρωμα χάρη στις νότες από άνθη ylang-ylang, άνθη πορτοκαλιάς, ηλιοτρόπιο, βανίλια και καρύδα, δημιουργεί αισθήσεις που σε ταξιδεύουν στην καρδιά των νήσων Μαρκέζας, αυτών των άγριων και παραδεισένιων νησιών της Πολυνησίας.

Εάν είσαι beauty & skincare addict όπως εμείς, το πιθανότερο είναι ότι ξέρεις ήδη όλα τα ωφέλιμα συστατικά των ελαίων περιποίησης. Ειδικά όμως σε ό,τι αφορά το monoï, θέλουμε να σε πληροφορήσουμε ότι  είναι τόσο ευεργετικό για την επιδερμίδα όσο και για τα μαλλιά, που αποτελεί ένα πολυχρηστικό έλαιο περιποίησης κατάλληλο για καθημερινή χρήση όλο τον χρόνο. Ειδικά το καλοκαίρι, που η ανάγκη για ενυδάτωση, θρέψη αλλά και λάμψη γίνεται ακόμα πιο επιτακτική.

4 τρόποι με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Reine des Marquises:

1. Άπλωσέ το με απαλές κινήσεις στα πόδια, στα χέρια και στο στέρνο, ώστε όχι μόνο να ενυδατωθείς πλήρως αλλά και να χαρίσεις το πολυπόθητο summer glow στην επιδερμίδα σου.

2. Χρησιμοποίησέ το ως ενυδατικό λάδι μετά το ντους, για να θρέψεις την επιδερμίδα σου. Άπλωσέ το με αργές κινήσεις σε βρεγμένο σώμα και σκούπισε ταμποναριστά με την πετσέτα. 

3. Χάρισε ένα αναζωογονητικό μασάζ στον εαυτό σου μετά από μια δύσκολη μέρα απλώνοντας με κυκλικές κινήσεις και ελάχιστη πίεση το λάδι σε στεγνό, καθαρό δέρμα. 

4. Το συγκεκριμένο λάδι μπορεί να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά και ως μάσκα μαλλιών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το απλώσεις στα μαλλιά σου πριν το λούσιμο, να το αφήσεις να δράσει για 20 λεπτά και στη συνέχεια να λουστείς κανονικά με το σαμπουάν σου. 

Εάν πάλι δεν έχεις την πολυτέλεια χρόνου για να περιμένεις να δράσει η μάσκα, μπορείς απλά να εφαρμόσεις λίγες σταγόνες στις άκρες των στεγνών μαλλιών σου μετά το styling.

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις κι εσύ, το Reine des Marquises έχει πολλές εφαρμογές, ωφελώντας την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου στο έπακρο. Πρόκειται για ένα αληθινό ελιξήριο ομορφιάς που θα σε συντροφεύσει στις καλύτερες καλοκαιρινές σου στιγμές, ενώ είμαστε σίγουρες ότι θα είναι το πρώτο προϊόν που θα βάλεις στο νεσεσέρ των καλοκαιρινών διακοπών σου.

Τα προϊόντα HEI POA διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα. Ενημερώσου για τις όλες σειρές προϊόντων περιποίησης στο heipoa.gr, καθώς και για τα σημεία πώλησης εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i