Τρεις πιστοποιημένες ιατρικές τεχνολογίες αντιμετωπίζουν τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα ριζικά

3 πρωτοποριακές ιατρικές τεχνολογίες και όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτές.

iStock iStock

Το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα  δεν αποτελούν πρόβλημα μόνο για τους παχύσαρκους ή υπέρβαρους ανθρώπους, αλλά και για τους αδύνατους. Ο αριθμός των λιποκυττάρων με τον οποίον γεννιόμαστε είναι γενετικά προαθορισμένος και σχετικά σταθερός. Τα λιποκκύταρα σαν ‘’μπαλονάκια’’ γεμίζουν και αδειάζουν με λίπος, ακολουθώντας τις αυξομειώσεις του σωματικού βάρους.

3 πρωτοποριακές ιατρικές τεχνολογίες προσφέρουν αναίμακτα, μη επεμβατικά και χωρίς στερήσεις, τη λύση στο πρόβλημα με ευχάριστη εμπειρία στο σύγχρονο δερματολογικό  ιατρείο:

Πρώτον, η 3D-κρυολιπόλυση αποτελεί μία δοκιμασμένη μέθοδο μη επεμβατικής αφαίρεσης του υποδόριου λίπους. Μέσα σε μία ώρα επιτυγχάνεται έως -40%  μόνιμη απώλεια λίπους, εφόσον  το  βάρος παραμείνει σταθερό. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας έγκειται στην ποιότητα του μηχανήματος, την κλινική εμπειρία του γιατρού, στη σωστή εφαρμογή, στη δυνατότητα 3D ψύξης της κεφαλής. Μηχανήματα με περισσότερες από 2 κεφαλές σπανίως επιτυγχάνουν καλά αποτελέσματα λόγω χαμηλής ισχύος. Πρωτοπόρος εταιρεία στη 3D  κρυολιπόλυση είναι η Classys Medical με τα συστήματα Clatuu.

Δεύτερον, οι νέες  εξελιγμένες πολυπολικές ραδιοσυχνότητες  Multi Polar Radio Frequency προσφέρουν  σύσφιξη του δέρματος, λιποδιάλυση και διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος, όπως το γερμανικό σύστημα Kontur MD. H συσκευή Πολυπολικών Ραδιοσυχνοτήτων Kontur MD χρησιμοποιεί την καινοτόμο τεχνολογία CMF/TOP και DVTP, με αποτελέσματα ορατά από την πρώτη  θεραπεία, μεγιστοποιώντας το όφελος στις  6-8 θεραπείες. Η απορρόφηση των ραδιοσυχνοτήτων διασπά τα λιπίδια και βελτιώνει άµεσα τις  προβληµατικές περιοχές, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί καινούργιο  κολλαγόνο και ελαστίνη.

Τρίτον, η τεχνολογία υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM (High-Intensity Focused Electro-Magnetic field technology)  προσφέρει ταυτοχρόνως μείωση του κοιλιακού λίπους και "γράμμωση των μυών" στις περιοχές των γλουτών (lift), των έσω μηρών, των γλουτών και των μπράτσων. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 30′ και απαιτούνται 4 συνεδρίες ανά 3 έως 7 ημέρες. Το HIFEM δρα στους κινητικούς νευρώνες των μυών προκαλώντας ακούσιες υπερμέγιστες συσπάσεις ολόκληρου του μυός με τέτοια συχνότητα που δεν επιτρέπει τη χαλάρωση των μυϊκών ινών μεταξύ των δύο παθητικών ερεθισμάτων. Η μέση απώλεια λίπους είναι 19%, ενώ η μυϊκή μάζα αυξάνεται κατά μέσο όρο 18%. 

Ο Συνδυασμός των τεχνικών προσφέρει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Εμπιστευθείτε τον Δερματολόγο σας για ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο ομορφιάς. 

Ευχαριστούμε τη δρ. Έφη Μάρκου, Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο, τ.επιμελήτρια Karlstad & Karolinska Hospital Σουηδίας, dermatologia.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i