Οι κρέμες σώματος που θα σου χαρίσουν την πιο βελούδινη και λαμπερή επιδερμίδα φέτος το καλοκαίρι

Και έχουν όλες μεθυστικό άρωμα.

κρέμες σώματος iStock

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, με τις θερμοκρασίες να έχουν χτυπήσει κόκκινο και τον καύσωνα να βρίσκεται προ των πυλών. Η αφόρητη ζέστη και ο ήλιος ταλαιπωρούν το δέρμα τόσο του προσώπου όσο και του σώματος και κάνουν επιτακτική την ανάγκη να το φροντίζουμε ακόμα πιο σχολαστικά.

Κι αυτό γιατί η φυσική του υγρασία μειώνεται με αποτέλεσμα να χάνει τη λάμψη και την απαλότητά του και να αποκτά τραχιά, ξηρή όψη και υφή. Καλό είναι να περιποιείσαι το σώμα σου όλο τον χρόνο όπως ακριβώς κάνεις και με το πρόσωπό σου, καθώς οι ανάγκες για ενυδάτωση είναι σχεδόν ίδιες. Σε συμβουλεύουμε να εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησής σου μια ενυδατική κρέμα σώματος που θα αναπληρώσει την χαμένη υγρασία και θα επαναφέρει τη βελούδινη απαλότητα στην επιδερμίδα σου, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία όπως είναι οι αγκώνες και τα γόνατα.

Δες κι εδώ: Πώς θα αποκτήσεις λαμπερή, ενυδατωμένη και καθαρή επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο

Δες παρακάτω τα ενυδατικά προϊόντα που επιλέξαμε για σένα και που εγγυώνται όχι μόνο ενυδάτωση αλλά και πλήρη αναδόμηση της επιδερμίδας, αφήνοντάς τη λαμπερή και απαλή όπως ακριβώς την ονειρεύεσαι. Στα plus, το τέλειο άρωμά τους που θα σου φτιάξει τη διάθεση στην στιγμή και θα σε κάνει να θες να τις φοράς συνέχεια.

Δες επίσης: 5 κομψές αποχρώσεις νυχιών για το πιο καλοκαιρινό πεντικιούρ

Οι αγαπημένες μας κρέμες σώματος

 

 

 

Body Milk Grape & Nectarine, Fresh Line

Body Milk Grape & Nectarine, Fresh Line

Γαλάκτωμα σώματος με λεπτή υφής και αναζωογονητικές ιδιότητες, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Φυσικά έλαια, όπως το αβοκάντο και το σταφυλέλαιο, διεισδύουν στο δέρμα ανακουφίζοντας από την ξηρότητα. Το εκχύλισμα φύλλων σταφυλιού αποτελεί φυσική πηγή φλαβονοειδών και πολυφαινόλων, που δρουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Εμπλουτισμένο με οργανικό βούτυρο καριτέ που επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος παρέχοντας συγχρόνως έντονη θρέψη.

Body Υogurt Organic Olive Oil Hemp & Coconut, Messinian Spa

Body Υogurt Organic Olive Oil Hemp & Coconut, Messinian Spa

Το αναζωογονητικό και ελαφρύ γιαούρτι σώματος, με το απολαυστικό, φυσικό άρωμά του, ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την μεταξένια και απαλή. Περιέχει πρωτεΐνες γιαουρτιού, έλαιο κάνναβης, έλαιο καρύδας, πανθενόλη, βιολογική αλόη, ΠΟΠ και βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, πουπροστατεύουν το δέρμα και βελτιώνουν την ελαστικότητα και την υγρασία του. Είναι ιδανικό για ξηρές, ευαίσθητες, ερεθισμένες και εκτεθειμένες στον ήλιο επιδερμίδες.

Κρέμα Σώματος Fior di Salina, L' Erbolario

Κρέμα Σώματος Fior di Salina, L' Erbolario

Μια κρέμα με διπλή δράση: Φροντίζει το δέρμα χάρη στα φυτικά δραστικά εκχυλίσματα από Αλμυρίκι, Κουμαριά και Μαστίχα ενώ αρωματίζει την επιδερμίδα μ ’ένα υπέροχο, θαλασσινό δροσερό άρωμα.

Nuxe Prodigieux Lait Perfume, Nuxe

Nuxe Prodigieux Lait Perfume, Nuxe

Ένα μεθυστικό άρωμα και μία απολαυστικά αισθησιακή υφή σε ένα γαλάκτωμα σώματος που περιποιείται την επιδερμίδα, αφήνοντας την ενυδατωμένη, απαλή και αρωματισμένη με διακριτική λάμψη.

Body Souffle Coconut & Monoi Oil Γαλάκτωμα Σώματος, Nivea

Body Souffle Coconut & Monoi Oil Γαλάκτωμα Σώματος, Nivea

Το τροπικό άρωμα της καρύδας συνδυάζεται με το έλαιο Monoi για να αφήσουν απόλυτα  βελούδινη και ενυδατωμένη την επιδερμίδα.

Moisturizing Body Milk, Hei Poa

Moisturizing Body Milk, Hei Poa

Γαλάκτωμα σώματος που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση χάρη στο λάδι Μονόι Ταϊτής. Χαρίζει μεταξένια επιδερμίδα αφήνοντας ένα χαρακτηριστικό λουλουδένιο άρωμα.

Γαλάκτωμα σώματος Γιασεμί, KORRES

Γαλάκτωμα σώματος Γιασεμί, KORRES

Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε Αμυγδαλέλαιο, Αλόη και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της με φρέσκο άρωμα από άνθη γιασεμιού.

Dry Skin Healing Balm, Vaseline

Dry Skin Healing Balm, Vaseline

Ενυδατικό Balm σώματος που βοηθά στην επανόρθωση της πολύ ξηρής επιδερμίδας από την πρώτη κιόλας χρήση με ενυδάτωση που κρατά έως 72 ώρες. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i