Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας που θα ανακαλύψεις εκατοντάδες διεθνή brands

Η νέα πλατφόρμα, γνωστή σε όλη την Ευρώπη, που έρχεται και στην Ελλάδα!

Answear.gr

Έχεις ακούσει ποτέ το όνομα "Answear"; Η πλατφόρμα έχει γίνει δημοφιλής σε όλη την Ευρώπη και σήμερα μπορεί να βρεθεί και στην Ελλάδα. Τι είναι όμως και ποια είναι τα πλεονεκτήματά της; Θα μάθεις στις παρακάτω γραμμές, τις οποίες ετοιμάσαμε ειδικά για εσένα. 

Τι είναι η Answear;

Η Answear είναι μια παγκοσμίου φήμης αλυσίδα καταστημάτων που παρέχει προϊόντα πρώτης κατηγορίας από κορυφαίες μάρκες της παγκόσμιας μόδας. Στο answear.gr θα βρεις ποικιλία προϊόντων για όλες τις ώρες και εκδηλώσεις. Η εταιρεία δεν φοβάται τις αλλαγές, ακόμη και τις μεγαλύτερες. Πιστεύει στην αλλαγή και στην απόλαυση της ζωής. Κάθε πελάτης της έχει μεγάλη σημασία για αυτήν, ανεξάρτητα από την πατρίδα, το παρελθόν ή τη φυλή του. Η Answear έχει "αγοραστές" που ταξιδεύουν συνεχώς σε όλο τον κόσμο προκειμένου να επιλέξουν εξαιρετικά προϊόντα για τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στις τοπικές αγορές, επιλέγοντας τις σειρές προϊόντων της ανάλογα με τις ανάγκες της χώρας. Επιπλέον, βασίζεται στην επιλογή ρούχων πρώτης κατηγορίας σύμφωνα με τα γούστα των πελατών. Διαθέτει Answear Club, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης πιστών πελατών. Χάρη σε αυτό, το 10% της αξίας της αγοράς σας θα αποθηκευτεί στο λογαριασμό σου και έχεις την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσεις την επόμενη φορά που θα ψωνίσεις, και μπορείς να κερδίσεις έως και 50% έκπτωση.

Η Answear έχει κερδίσει πάνω από 50 διεθνή βραβεία και είναι μια εταιρεία που επιλέχθηκε από εκατομμύρια πελάτες. Συνεργάζεται με ειδικούς και στιλίστες μόδας, που τους επιτρέπει να επιλέγουν και να παρέχουν στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα τα πιο πρόσφατα γυναικεία τζιν, αντρικά αθλητικά είδη, παιδικά παπούτσια, παλτά υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά μπουφάν και βασικά, κάθε είδους ρούχα που μπορείς να σκεφτείς.

Answear.gr

Γιατί να αγοράσεις από την Answear;

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί να δοθεί χωρίς καθυστέρηση - επειδή είναι συνώνυμα της ποιότητας. Φυσικά, παρέχει ρούχα από πάνω από 300 μάρκες, δεν τα παράγουν οι ίδια η εταιρία. Ωστόσο, η εταιρία καταφέρνει να εγγυηθεί ρούχα πρώτης κατηγορίας, χάρη στο εξαιρετικό της σύστημα επιλογής προϊόντων από παγκοσμίου φήμης μάρκες, τόσο αθλητικά όσο και κομψά, casual κ.λπ.

Ο κατάλογος προϊόντων Answear περιλαμβάνει πολλές μάρκες, έτσι ώστε να προσφέρονται ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε γούστο και για κάθε περίσταση. Εδώ θα βρεις αθλητικά ρούχα, θα βρεις τα τέλεια ρούχα για μια επίσημη εκδήλωση ή για ένα επίσημο δείπνο με συναδέλφους. Επιπλέον, θα μπορείς να συμπληρώσεις το ντύσιμό σου με το πιο εκλεπτυσμένο αξεσουάρ που μπορείς να βρεις στην αγορά.

Τι μπορούμε να αγοράσουμε από την Answear;

Η Answear προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων. Εδώ θα αναφέρουμε μόνο μερικά για να σου δώσουμε μια ιδέα για την τεράστια ποικιλία. Για παράδειγμα, υπάρχει μια υψηλής ποιότητας επιλογή γυναικείων αθλητικών ενδυμάτων, μπουφάν, αξεσουάρ, παπούτσια, τζιν, παντελόνια, πουκάμισα και μπλούζες. Επιπλέον, υπάρχουν όλα τα είδη ανδρικών ενδυμάτων, όπως γιλέκα, σακάκια, ζακέτες και άλλα. Προσφέρεται επίσης ένας ποικίλος κατάλογος παιδικών προϊόντων, ο οποίος περιλαμβάνει ρούχα για αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας. Υπάρχουν πολλές μάρκες στο Answear, συμπεριλαμβανομένων των Vero Moda, Levi's, Adidas, Fila, Medicine, Guess, Pepe Jeans, Tommy Hilfigher, New Balance, G-Star και άλλες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i