Δεν προλαβαίνεις να λουστείς; Το τέλειο χτένισμα που θα καμουφλάρει τις bad hair days σου

Οι πλεξούδες, οι κότσοι και οι αλογοουρές που θα σε "σώσουν".

μαλλιά iStock

Σε όλες μας έχει τύχει μια bad hair day. Είτε αυτό οφείλεται σε τεμπελιά, είτε αμελήσες να περιποιηθείς τα μαλλιά σου είτε απλά δεν πρόλαβες να λουστείς μια μέρα, έρχεται εκείνη η στιγμή που αναρωτιέσαι πώς να καμουφλάρεις την ενοχλητική λιπαρότητα στα μαλλιά σου.

Η εύκολη λύση είναι τα dry shampoos - δες εδώ πώς να τα χρησιμοποιείς σωστά για να έχεις τα βέλτιστα αποτελέσματα. Εκτός από τα ξηρά σαμπουάν όμως - που καλό είναι να μην τα χρησιμοποιείς πολύ συχνά παρά μόνο ως λύση ανάγκης - υπάρχουν ορισμένα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις εύκολα μόνη σου και να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, και μάλιστα με στιλ.

Κάθε λογής πλεξούδες, κότσοι και αλογοουρές είναι τα τέλεια χτενίσματα που κρύβουν τη λιπαρότητα και τα λαδωμένα μαλλιά και μπορείς να τα κάνεις τις ημέρες εκείνες που πραγματικά δεν προλαβαίνεις καθόλου να λουστείς. Έχε στο μυαλό σου ότι τα κοτσιδάκια κάθε είδους, και ιδίως εκείνα που μπορείς να πλέξεις εύκολα και γρήγορα στις μπροστινές τούφες των μαλλιών σου, είναι και τα ιδανικότερα για να βγεις από το σπίτι σου με ένα decent hairstyle.

Δες επίσης: "Πώς θα καταλάβω αν μου πάνε τα κοντά μαλλιά"; Ένα μικρό trick για να το διαπιστώσεις εύκολα

Δες στο παρακάτω βίντεο ένα λίγο πιο περίτεχνο χτένισμα για λαδωμένα μαλλιά που όμως είναι πάρα πολύ trendy και stylish:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i