Το χειμερινό Bazaar της Helmi επιστρέφει δυναμικά και σε περιμένει για το απόλυτο shopping experience

Στο Bazaar θα βρούμε όλα τα αγαπημένα μας ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ για τον Χειμώνα με έκπτωση έως 70%!

Helmi

Πλέον βρισκόμαστε στα μέσα του φθινοπώρου και η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας είναι προτεραιότητά μας και θα την κάνουμε στο νέο Helmi Bazaar. Το καθιερωμένο χειμερινό Bazaar της Helmi, επιστρέφει στο γνωστό χώρο, στα κεντρικά της εταιρείας από την Πέμπτη 21/10 έως την Κυριακή 24/10, μεγαλύτερο και πλουσιότερο από κάθε άλλη φορά, με εκπτώσεις έως 70%!

The ultimate shopping experience Για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας, μπαίνουμε στο helmi.gr, πατάμε στη κατηγορία Bazaar & αποθηκεύουμε τη πρόσκληση μας, η οποία θα μας ζητηθεί κατά την άφιξη μας!

The ultimate shopping experience

Για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας, μπαίνουμε στο helmi.gr, πατάμε στη κατηγορία Bazaar & αποθηκεύουμε τη πρόσκληση μας, η οποία θα μας ζητηθεί κατά την άφιξη μας!

helmi

Με σκοπό την ασφάλεια μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση μας, τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και το επιτρεπόμενο όριο ατόμων εντός του χώρου. Και αν χρειαστεί να περιμένουμε λίγο, η ομάδα της Helmi μας εξασφαλίζει μια ευχάριστη αναμονή.

Helmi

Με σκοπό την ασφάλεια μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση μας, τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και το επιτρεπόμενο όριο ατόμων εντός του χώρου. Και αν χρειαστεί να περιμένουμε λίγο, η ομάδα της Helmi μας εξασφαλίζει μια ευχάριστη αναμονή.

 

Στο Bazaar της Helmi, θα βρούμε όλα τα αγαπημένα μας ρούχα άλλα και μια πολλή μεγάλη ποικιλία από παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ για τον Χειμώνα με έκπτωση έως 70%!

Helmi

Info

www.helmi.gr/helmibazaarpage

Helmi
Πάρνηθος 48-50, Μεταμόρφωση

Πηγή: missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i