Το πανεύκολο trick για να αποκτήσεις μακριές, πυκνές βλεφαρίδες

Και η μάσκαρα είναι το μόνο προϊόν που θα χρειαστείς.

μάσκαρα iStock

Ίσως μαντεύεις ότι ένα προσεγμένο μακιγιάζ ματιών ή μερικές πολύ καλές σκιές σε έντονες αποχρώσεις δεν αρκούν για να αναδείξεις στο έπακρο το βλέμμα σου. Φυσικά, αποτελούν πολύ σημαντικές προϋποθέσεις, όμως πολλές φορές τη διαφορά την κάνει η μάσκαρα.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο brand ή στο βουρτσάκι που θα επιλέξεις (που παίζουν κι αυτά βέβαια τον ρόλο τους), αλλά στον τρόπο που θα την εφαρμόσεις. Αν γνωρίζεις τα σωστά tricks, μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά θαύματα και να χαρίσεις μέχρι και εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων - στις δικές σου, φυσικές βλεφαρίδες. Δεν είναι τυχαίο που κοπέλες που πειραματίζονται με τον τρόπο που φορούν τη μάσκαρα, πολλές φορές δεν χρειάζεται να βάψουν καθόλου τα μάτια τους μιας και αρκούν δύο περάσματα για να αναδειχθεί τέλεια το βλέμμα τους.

Δες κι εδώ: Πώς να βάζω σωστά τη μάσκαρα; 9 hacks για ονειρεμένες βλεφαρίδες

Φυσικά, δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική καθώς όλες είμαστε ικανές να τη φοράμε σωστά. Απλά, κάθε τόσο ανακαλύπτονται όλο και πιο καινούρια tricks που εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα.

Πηγή τέτοιων μικρών συμβουλών και tips είναι τα social media και φυσικά το Tik Tok, όπου η Gen Z μεγαλουργεί εφευρίσκοντας ευρηματικούς τρόπους που στόχο έχουν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στη Tik Toker @makeupbylxna που κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βίντεο με ένα "Mascara Hack", μυώντας το κοινό της στη "Zick Zack” Mascara Method.

Δες επίσης: Ένας πανεύκολος τρόπος για να τονίσεις το βλέμμα σου μέσα σε 5'

Πρόκειται στην ουσία για εφαρμογή της με έναν ζιγκ ζαγκ τρόπο ώστε να δοθεί ένταση και όγκος στη βλεφαρίδα από τη ρίζα της αλλά και να αναδειχθεί και να τονιστεί κάθε τρίχα. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο διαχωρίζονται τέλεια και φαίνονται ακόμα πιο πυκνές αλλά και πιο μακριές.

Ουσιαστικά, κρατά το βουρτσάκι της μάσκαρα κάθετα και όχι οριζόντια - όπως συνηθίζεται-, εφαρμόζοντας τη μάσκαρα κάνοντας κινήσεις ζιγκ ζαγκ κατά μήκος των βλεφαρίδων της. Στη συνέχεια, γυρνά το βουρτσάκι οριζόντια και βάζει τη μάσκαρα "κανονικά". Τέλος, μ’ ένα άλλο καθαρό βουρτσάκι, καθαρίζει τυχόν υπολείμματα του προϊόντος και κομπάκια που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί.

Δες το βίντεο:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i