Ο πιο εύκολος τρόπος να φρεσκάρεις το χρώμα των μαλλιών σου τον χειμώνα

Τα babylights θα χαρίσουν μια διακριτική και ομοιόμορφη φωτεινότητα στα μαλλιά σου εύκολα και γρήγορα.

hair iStock

Υπάρχει μια μερίδα γυναικών που ενώ θέλει να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της, προτιμά να μην καταφύγει στη μόνιμη λύση της βαφής αλλά να κάνει κάτι πιο διακριτικό. Εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι οι ανταύγειες, που μπορεί να είναι κάθε είδους: αναφέρονται ως highlights, lowlights και babylights.

Oι τελευταίες είναι και αυτές που θα μας απασχολήσουν εδώ, αφού πρόκειται για το πιο διακριτικό είδος ανταυγειών που μπορεί να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών σου στην στιγμή χωρίς να φανεί ότι έχεις κάνει κάποια τεράστια αλλαγή. Ό, τι πρέπει επομένως για σένα που δεν είσαι των μεγάλων αλλαγών και δεν θες κάτι έντονο στα μαλλιά σου.

Δες επίσης: Ο hairstylist της JLo μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε μόνες μας το χτένισμα που έχει γίνει viral στο Tik Tok

Τι είναι τα babylights;

Πρόκειται για πολύ απαλές, λεπτές ανταύγειες που δημιουργούνται εύκολα σε μικρά τμήματα στα μαλλιά με τη χρήση παραδοσιακών αλουμινόχαρτων για να δώσουν μια διακριτική φωτεινότητα. Είναι η τέλεια ιδέα για να φωτίσεις τη (σκούρα) βάση σου ενώ το γεγονός ότι αυτού του είδους οι ανταύγειες είναι τόσο λεπτές κάνουν το χρώμα να διανθίζει με ομοιομορφία τα μαλλιά.

Η ευελιξία της τεχνικής αυτής ταιριάζει σε κάθε τύπο, υφή αλλά και χρώμα μαλλιών. Είτε είσαι σγουρομάλλα, είτε έχεις ίσια μαλλιά, είτε είσαι καστανή, μελαχρινή ή ξανθιά, τα babylights ταιριάζουν σε όλες και είναι παντός καιρού. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να τα συντηρείς κάθε μήνα, αφού αρκεί η επίσκεψη στο κομμωτήριο κάθε 6 μήνες για να τα φρεσκάρεις- αν θέλεις. Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί θεωρείται ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να ανανεώσεις γρήγορα το χρώμα των μαλλιών σου και να το κάνεις να δείχνει ολοκαίνουριο.

Δες επίσης: Ένας πανεύκολος τρόπος για να βάλεις eye liner like an expert

Δες και τις παρακάτω εικόνες για να πάρεις μια ιδέα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BosleyMD (@bosleymd)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i