Έκζεμα: Το πρώτο ιατροτεχνολογικό προϊόν για να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά

Η πρωτοποριακή μάρκα περιποίησης, La Roche-Posay, αποκαλύπτει μια νέα επαναστατική καινοτομία!

θεραπείες iStock

Το έκζεμα είναι μια κοινή, μη μεταδοτική πάθηση που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή, ερεθισμό, κνησμό και ερυθρότητα. Πέραν των δερματικών συμπτωμάτων, το έκζεμα συνδέεται με χαμηλότερη ποιότητα ζωής σε σύγκριση με άλλες χρόνιες παθήσεις. 

Μέχρι και το 86% των παιδιών με έκζεμα παρουσιάζουν διαταραχές ύπνου κατά τη διάρκεια εξάρσεων, ενώ το 60% αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο σχολείο. Από την άλλη, το 79% των ενηλίκων με έκζεμα αναφέρουν ότι απουσιάζουν από την εργασία λόγω των συμπτωμάτων του εκζέματος. 

Η La Roche-Posay, η #1 μάρκα περιποίησης που συνιστούν οι δερματολόγοι παγκοσμίως, αναπτύσσει συνθέσεις που αλλάζουν τη ζωή όσων ταλαιπωρούνται από τις δερματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις του ευαίσθητου ή του καταπονημένου δέρματος.

Lipikar Eczema Med Cream

Lipikar Eczema Med Cream

Η πρωτοποριακή μάρκα περιποίησης αποκαλύπτει μια νέα επαναστατική καινοτομία: το πρώτο της ιατροτεχνολογικό προϊόν για το έκζεμα. Αξιοποιώντας τη δύναμη της προηγμένης επιστήμης του μικροβιώματος, το Lipikar Εczema Μed Cream εξασφαλίζει βέλτιστη αποτελεσματικότητα ενάντια στα συμπτώματα του εκζέματος, με oρατά αποτελέσματα σε τρεις μόλις ημέρες.\

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη La Roche Posay, επισκέψου το www.larocheposay.gr και ακολούθησε τη La Roche Posay στο Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i