Βρήκαμε την ιδανική κρέμα για πιο ελαστική, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα

Και υπάρχει η ιδανική υφή για κάθε τύπο δέρματος.

skin iStock

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές τη σημασία που έχει η σωστή και εντατική περιποίηση της επιδερμίδας σου, που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτή και να σε κάνει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη.

Είμαστε σίγουρες ότι τα basics του skincare τα γνωρίζεις ήδη, όπως και τη σειρά που πρέπει να βάζεις τα προϊόντα στο πρόσωπό σου: ξεκινάς με το cleanser για έναν καλό καθαρισμό, συνεχίζεις με το serum και ολοκληρώνεις με την κρέμα προσώπου, την κρέμα ματιών και την αντηλιακή σου (εάν είναι πρωί). 

Τι γίνεται όμως με την κρέμα που εφαρμόζεις; Είναι η ιδανική για τις ανάγκες του προσώπου σου; Η απάντηση θα δοθεί αν παρατηρήσεις καλά τα αποτελέσματά της στο δέρμα σου: Αν είναι η σωστή για σένα, τότε το δέρμα σου θα είναι σούπερ ενυδατωμένο, απαλό και με μια φρέσκια, ξεκούραστη όψη. Αν πάλι δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάς, θα το καταλάβεις αμέσως αφού η επιδερμίδα σου δεν θα ακτινοβολεί υγεία και λάμψη, αλλά αντιθέτως θα δείχνει θαμπή, κουρασμένη, αφυδατωμένη, ενώ είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους λεπτές γραμμές ακόμα κι εκεί που δεν υπήρχαν.

Μην ανησυχείς όμως γιατί έχουμε βρει την ιδανική λύση, που ακούει στο όνομα Histoplastin Red, η νέα φόρμουλα της οποίας περιέχει Alkannin Αctive που αναγεννά την επιδερμίδα του προσώπου σου, ώστε να λάμπει όλη μέρα. Επιπλέον, η κρέμα αυτή κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικές υφές (ελαφριά και πλούσια), πράγμα ιδανικό αφού μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις όποιον τύπο δέρματος κι αν έχεις. 

Έτσι, αν έχεις λιπαρό, μικτό ή κανονικό προς λιπαρό δέρμα, τότε η Histoplastin Red Light Texture είναι η τέλεια λύση για ενυδάτωση και επανόρθωση με μια υφή που δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας ή γυαλάδας στο πρόσωπο.

histoplastin

Αν από την άλλη έχεις ξηρό ή κανονικό προς ξηρό δέρμα, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις την Histoplastin Red Rich Texture, η πλούσια υφή της οποίας θα θρέψει σε βάθος το ξηρό δέρμα σου ενώ θα αναδομήσει την όψη του και θα αφήσει μια υπέροχη αίσθηση απαλότητας. 

histoplastin

Αυτό που αγαπάμε ιδιαίτερα στην Histoplastin Red είναι ότι παρέχει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια σε όλες τις εξωτερικές επιθέσεις που κάνουν το δέρμα να γερνά γρήγορα. Κυριότεροι οξειδωτικοί παράγοντες είναι η ατμοσφαιρική ρύπανση και η ηλιακή ακτινοβολία, παράγοντες στους οποίους όλοι ανεξαιρέτως και αναπόφευκτα εκτιθέμεθα καθημερινά. Γι' αυτό και κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό να οχυρωθείς απέναντι σε όλες αυτές τις εξωτερικές καταστάσεις που ταλαιπωρούν καθημερινά το πρόσωπό σου - και τι πιο εύκολο από το να απλώνεις κάθε πρωί πριν βγεις απ' το σπίτι την Histoplastin Red;

Beauty Editor's tip: 

Οι εξαιρετικές υφές της Histoplastin Red (Rich & Light Texture) την καθιστούν κατάλληλη και για χρήση πριν το μακιγιάζ. Δημιουργεί μια ομοιόμορφη βάση που θα κάνει τα προϊόντα μακιγιάζ να απλωθούν καλύτερα και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, μένοντας αναλλοίωτα και σταθερά στο πρόσωπο για περισσότερες ώρες.

Ανακάλυψε περισσότερα για την Histoplastin Red στο site
www.histoplastin.com και στο Instagram @histoplastin

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i