Ποιος φοβάται τις κηλίδες; Όχι εγώ!

Ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες για τις δυσχρωμίες που προτείνει η σύγχρονη αισθητική ιατρική θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τις σκουρόχρωμες κηλίδες που "κλέβουν" τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

kill

Παραδοσιακά ξέραμε ότι οι σκούρες κηλίδες σχηματίζονταν στην επιφάνεια των ανοιχτόχρωμων, κυρίως και των ώριμων δερμάτων. Όμως, αν κρίνουμε από την ολοένα μεγαλύτερη εκδήλωση ενδιαφέροντος για δραστικές λύσεις, οι σκουρόχρωμοι λεκέδες έχουν γίνει πια η νούμερο 1 ανησυχία των γυναικών ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον τύπο της επιδερμίδας τους.Καθόλου τυχαία αφού, μόλις αυτές οι "σκιές" εμφανιστούν, η επιδερμίδα χάνει τη φωτεινότητα και τη φρεσκάδα της, δείχνει θαμπή, χλομή, άτονη και …γερασμένη.

Πώς μπορείς να απαλλαγείς από τις ενοχλητικές κηλίδες

Στο διεθνές κέντρο πλαστικής χειρουργικής & αισθητικής ιατρικής SYMMETRIA, βραβευμένο για τις υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς που παρέχει, μια σειρά από εξειδικευμένες, επιστημονικές θεραπείες, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα Sanitized Protocols, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις δυσχρωμίες, επαναφέρουν τη φωτεινότητα και βελτιώνουν άμεσα την όψη στο δέρμα.

Picolaser: Ταχεία δράση, ακρίβεια και ασφάλεια

Τι είναι: Μία νέα γενιά λέιζερ αισθητικής ιατρικής που αφαιρεί μελαγχρώσεις του δέρματος και μελάνια τατουάζ γρήγορα, πιο ανώδυνα και με ταχύτερο χρόνο επούλωσης/ανάρρωσης.

Πώς λειτουργεί: Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά λέιζερ που βασίζονται στη θερμότητα, το Picolaser έχει βραχύ εύρος παλμού που διασφαλίζει στοχευμένη δράση-κατά συνέπεια μικρότερη βλάβη στους περιβάλλοντες ιστούς άρα και μικρότερο χρόνο επούλωσης ανάμεσα στις συνεδρίες-, με μεγάλη ταχύτητα (σε τρισεκατομμυριοστά του δευτερολέπτου), σταθερότητα και απόλυτη ακρίβεια.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i