Spring '22 | Το λιλά είναι το νέο nude στα νύχια - και δεν είναι καθόλου βαρετό

6 προτάσεις με λιλά χρώμα στα νύχια που θα φέρουν την άνοιξη στο μανικιούρ σου.

nails iStock

Αν υπάρχει ένα χρώμα που θυμίζει πιο πολύ απ' όλα τον ερχομό την άνοιξης, αυτό είναι σίγουρα το λιλά ή το χρώμα της λεβάντας. Απαλό και ταυτόχρονα φωτεινό, είναι ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν, μιας και οι απανταχού fashionistas το είχαν υιοθετήσει στις street style εμφανίσεις τους. Κι αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Ότι αναμένεται να κυριαρχήσει παντού όχι μόνο την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι και τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου. 

Δες κι εδώ: Ποιο nail trend σού ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα των νυχιών σου

Girly χωρίς να είναι "γλυκανάλατο", το λιλά σίγουρα δεν είναι καθόλου βαρετό. Το καλύτερο με αυτό το χρώμα είναι ότι ταιριάζει με όλα σχεδόν τα ρούχα αλλά και τα στιλ ντυσίματος, ενώ κολακεύει τα περισσότερα σχήματα και μήκη νυχιών αναδεικνύοντας τα άκρα. Ανήκει στα παστέλ χρώματα, που είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια διαχρονικά, και μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως ένα "καθόλου βαρετό neutral", εφάμιλλο των nude αποχρώσεων λόγω της κλασικότητάς του.

Μόνο του ή με glitter και κάθε είδους σχέδια, έχεις άπειρες εναλλακτικές με αυτό το γλυκό και trendy χρώμα ενώ οι υποτόνοι του είναι τόσοι πολλοί που ευνοούν κάθε είδους συνδυασμό - και σίγουρα θα βρεις τον αγαπημένο σου.

Δες επίσης: Γιατί δεν πρέπει να αμελείς ποτέ τον καθαρισμό προσώπου;

Δες παρακάτω μερικές φωτογραφίες που οπωσδήποτε πρέπει να κάνεις screenshot στο κινητό σου για να έχεις έτοιμες προτάσεις στο επόμενο ραντεβού σου για νύχια:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAVRÌN (@anavrin.institut)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i