Έχεις βαρεθεί τις πλεξούδες στα μαλλιά; Η trendy εναλλακτική που μπορείς να υιοθετήσεις

Και είναι ακόμα πιο εύκολη ενώ γίνεται σε 2'.

hair iStock

Όσο cool κι αν θεωρούνται οι (κάθε είδους) πλεξούδες στα μαλλιά και όσο κι αν σ' αρέσουν, η αλήθεια είναι ότι έρχεται κάποια στιγμή που τις βαριέσαι και θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σου. Ευτυχώς, υπάρχουν άπειρες ιδέες για χτενίσματα και ωραίες εναλλακτικές που θα σε ανανεώσουν στη στιγμή, και το κυριότερο, είναι ακόμα πιο εύκολες και από τις κοτσίδες.

Δες επίσης: 5 stylish χτενίσματα για κάθε μέρα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στο γραφείο

Ο λόγος για τα bubble braids, το γνωστό 90s χτένισμα που έχει την τιμητική του στις μέρες μας κυρίως χάρη στο TikTok και στη Gen Z που το έχει επαναφέρει στο προσκήνιο τελευταία. Σίγουρα θα το έχει πάρει το μάτι σου στα social media: Είναι τα λεπτά κοτσιδάκια που θυμίζουν φούσκες και είναι ό, τι πιο girly έχουμε δει τελευταία. 

Για να το πετύχεις, πέρασε πολλά διακριτικά λαστιχάκια κατά μήκος μιας τούφας σε ισόποσες αποστάσεις, ώστε να δημιουργηθεί το εφέ "φούσκας" στην κοτσίδα σου. Είναι το τέλειο χτένισμα για τις bad hair days σου αλλά και για τις φορές που θες μια εύκολη εναλλακτική. Όπως επίσης είναι ιδανικό αν θεωρείς ότι δυσκολεύεσαι λίγο με τις κλασικές πλεξούδες και θες ένα χτένισμα που μπορείς να κάνεις στο πι και φι - ακόμα κι αν δεν πιάνει το χέρι σου.

Δες στο παρακάτω βίντεο ένα εύκολο τρόπο για να κάνεις french bubble braids - όπως θα έκανες δηλαδή την κλασική γαλλική πλεξούδα που θα ξεκινούσε από το τριχωτό:

Δες επίσης: Τα (πολύ εύκολα) χτενίσματα που δοκιμάζουν όλα τα it girls τώρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i