Σε κούρασαν οι πλαϊνές αφέλειες; Δες πώς μπορείς να τις "καμουφλάρεις"

Ένα έξυπνο (και trendy) χτένισμα για να τιθασεύσεις τις μακριές φράντζες / τούφες που πέφτουν στο πρόσωπό σου.

curtain bangs iStock

Η ιστορία γνωστή: Έκοψες πλαϊνές αφέλειες (που είναι ομολογουμένως μεγάλη τάση), όμως αυτές μάκρυναν πιο γρήγορα απ' όσο περίμενες, με αποτέλεσμα να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπο και στα μάτια σου και γενικά να σε ενοχλούν.

Γενικά, όσο trendy και in fashion να είναι οι αφέλειες κάθε είδους, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν γυναίκες που εκνευρίζονται με το γεγονός ότι μπαίνουν συχνά και ακανόνιστα μπροστά στο πρόσωπο, εμποδίζοντας ακόμα και την όρασή τους. Επίσης, το γεγονός ότι μακραίνουν εύκολα απ' την στιγμή που θα τις κόψεις είναι ταυτόχρονα καλό και κακό: Είναι θετικό γιατί μπορείς να αλλάξεις το style αν διαπιστώσεις ότι οι αφέλειες δεν ήταν αυτό που περίμενες, αλλά και αρνητικό καθώς πρέπει να τις κόβεις κάθε τρεις και λίγο.

Δες επίσης: Κομψά χτενίσματα από τη δεκαετία του ᾽70 που θα είναι πάντα στη μόδα

Επειδή είμαστε ομοιοπαθούσες, ξέρουμε πόσο σπαστικό είναι και ψάξαμε να βρούμε κάποια εύκολη λύση που θα σε γλυτώσει για λίγο καιρό από το κομμωτήριο - ιδίως αν δεν έχεις χρόνο να κλείσεις άμεσα ραντεβού. Το καλύτερο; Είναι ένα από τα πιο stylish hacks που έχουμε "ανακαλύψει".

Ποιο είναι αυτό; Απλά, κάνε πλεξουδάκια τις μακριές αφέλειες ή φράντζες που πλαισιώνουν το πρόσωπό σου. Αυτό το πονηρό κόλπο θα κάνει τις φράντζες  / αφέλειες να στέκονται σταθερές στα πλαϊνά του προσώπου και να μην σε ενοχλούν, ενώ ταυτόχρονα εσύ θα έχεις υιοθετήσει ένα από τα πιο trendy χτενίσματα της σεζόν.

Τα twin braids είναι παντού τα τελευταία δύο χρόνια, και μάς γλυτώνουν και από τις bad hair days μας. Πρόσφατα μάλιστα τα είδαμε κατά κόρον στο Coachella Festival της Καλιφόρνια, το φεστιβάλ μουσικής και τεχνών στο οποίο συρρέουν χιλιάδες fashionistas, celebrities και μοντέλα κάθε χρόνο, έχοντας τα πιο inspiring και boho chic χτενίσματα. 

Δες κι εδώ: Έχεις βαρεθεί τις πλεξούδες στα μαλλιά; Η trendy εναλλακτική που μπορείς να υιοθετήσεις

Δες πώς το έκανε και η Leonie Hanne, η διασημότερη Γερμανίδα fashion insider που μας εμπνέει κάθε φορά όχι μόνο με τα στιλάτα outfits της αλλά και με τα beauty looks της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i