Ετοιμάζεσαι να παντρέψεις την κολλητή σου; Τότε πρέπει να δεις αυτά τα χτενίσματα

Οι inspo φωτογραφίες και τα tutorials που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα για να καταλήξεις στο ιδανικό για σένα χτένισμα.

Kaia Gerber Splash News / Ideal Image

 

Αν ετοιμάζεσαι να γίνεις κουμπάρα σύντομα, και αναζητάς ιδέες για καλοκαιρινά, φρέσκα αλλά προσεγμένα χτενίσματα, διαβάζεις το σωστό άρθρο. 

Ακόμα όμως κι αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, χωρίς να είσαι εσύ αυτή που παντρεύει τη νύφη, πάω στοίχημα ότι ψάχνεις εναγωνίως πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου ώστε να είσαι όμορφη, προσεγμένη αλλά όχι υπερβολική, ιδίως αν η τελετή πρόκειται να λάβει χώρα σε νησί ή παραλία, μια πολύ ζεστή μέρα.

Δες επίσης: Αυτό είναι το πιο κολακευτικό μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Ποια είναι η λύση λοιπόν ώστε να συνδυάσεις άνεση, κομψότητα αλλά και να μην σκάσεις από τη ζέστη με περίτεχνα χτενίσματα που τελικά δεν θα σε βολέψουν; Είτε έχεις αποφασίσει να επισκεφτείς κομμωτήριο τη μεγάλη αυτή μέρα είτε προτιμάς να φτιάξεις μόνη σου τα μαλλιά σου, το ιδανικό χτένισμα είναι αυτό που βολεύει καταρχάς εσένα και σε κάνει να νιώθεις όμορφη. Δευτερευόντως, καλό είναι να λάβεις υπόψη σου και το ρούχο που θα φορέσεις ώστε να ταιριάζουν  αρμονικά και να μην είναι παράταιρα μεταξύ τους.

Μια safe επιλογή, που όμως είναι ιδανική για καλοκαίρι, είναι οι πλεξούδες, είτε χαμηλές είτε ψηλές, με κορδέλα ή χωρίς. Δεύτερη επιλογή είναι τα κάθε είδους αξεσουάρ (μαντήλια, στέκες, φιόγκοι) που στολίζουν τα μαλλιά ακόμα κι αν τα αφήσεις ελεύθερα και δεν κάνεις κανένα απολύτως χτένισμα. Βέβαια, δείχνουν ακόμα καλύτερα τυλιγμένα ή στερεωμένα σε κότσους, half-ups, κοτσίδες και αλογοουρές.

Δες επίσηςΤα καλύτερα αντηλιακά μαλλιών για προστασία, ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι

Δες παρακάτω μερικά χτενίσματα αλλά και mini tutorials που μπορεί να σε βοηθήσουν να καταλήξεις στο ιδανικότερο για σένα χτένισμα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i