Τα σούπερ chic χρώματα στα νύχια που ταιριάζουν με όλα τα summer looks σου

Το καλοκαιρνό μανικιούρ/πεντικιούρ που μπορείς να πετύχεις μόνη σου με τα βερνίκια νυχιών της MD Professionnel που θα βρεις στο Shape Ιουλίου.

nails iStock

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ και αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: χρώμα παντού. Οι περισσότερες από εμάς αγαπάμε τις παστέλ αλλά και τις πιο bold, φωτεινές αποχρώσεις αυτή την εποχή του χρόνου, τόσο στα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ όσο και στο μανικιούρ-πεντικιούρ μας. 

Και όσον αφορά στο μανικιούρ ή το πεντικιούρ μας, το μόνο που θέλουμε είναι να κάνει αντίθεση με το μαυρισμένο μας δέρμα αλλά και να ξεχωρίζει από μακριά. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Με τις κατάλληλες αποχρώσεις, που θα αναδείξουν την sunkissed επιδερμίδα σου και που θα ταιριάξουν άψογα με τα summer looks σου. Κράτα σημείωσεις: Λιλά, παστέλ ροζ, baby blue, φυστικί ή βεραμάν αλλά και κοραλλί, πορτοκαλί και μπρονζέ είναι μερικά μόνο από τα χρώματα που επιλέγουν οι μεγαλύτερες fashionistas και beauty addicts του πλανήτη. 

Beauty Editor's Idea: Επίλεξε δύο ή τρεις συγγενικές αποχρώσεις (πχ όλους τους τόνους του πράσινου ή του ροζ) και δημιούργησε ενδιαφέροντες συνδυασμούς βάφοντας διαφορετικό χρώμα το κάθε νύχι σου. Μπορείς ακόμα και να βάψεις το κάθε νύχι εντελώς διαφορετικό (αλλά ταιριαστό) χρώμα, δημιουργώντας έτσι ένα rainbow effect στο μανικιούρ σου.

Δες επίσης: Αυτές οι αποχρώσεις μανικιούρ θα αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου

Όσο για τα πόδια, προτίμησε το κλασικό εκρού, λευκό, ροζ αλλά και κόκκινο για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα στα άκρα σου.

Δες επίσης: Τα βερνίκια νυχιών που θα χαρίσουν ένα gel εφέ στο μανικιούρ σου

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι στη σειρά "Up to 7 Express" της MD Professionnel θα βρεις βερνίκια με ειδική σύνθεση για εξαιρετική χρωματική απόδοση, γρήγορο στέγνωμα και μοναδική λάμψη που διαρκεί έως και 7 ολόκληρες μέρες. Ιδανική επιλογή για σένα που θες να φύγεις διακοπές αλλά δεν θες να ασχοληθείς για πολλές μέρες με το μανικιούρ ή το πεντικιούρ σου. Και το καλύτερο; Στο ολοκαίνουριο τεύχος Shape Ιουλίου που μόλις κυκλοφόρησε θα βρεις δώρο το σετ με δύο βερνίκια νυχιών στα πιο hot χρώματα του καλοκαιριού που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Μην το χάσεις!

shape

shape

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i