Bridal Makeup ideas: 5 πολύ εντυπωσιακά (και καλοκαιρινά) looks για την ημέρα του γάμου σου

Αν παντρεύεσαι καλοκαίρι, ή νωρίς τον Σεπτέμβρη, πρέπει να δεις αυτά τα makeup looks.

Μακιγιάζ για νύφη iStock

Κάτι ο γάμος της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck πριν λίγα 24ωρα, κάτι το καλοκαίρι που αποτελεί κατεξοχήν την εποχή των γάμων, κάτι μας έπιασε σήμερα και θελήσαμε να ψάξουμε εντυπωσιακά looks μακιγιάζ για νύφες. Εάν πρόκειται να ανέβεις σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας ή αν είσαι η κουμπάρα / κολλητή / αδελφή της νύφης, πιθανόν να σε ενδιαφέρει να ρίξεις μια ματιά στα πιο κομψά looks μακιγιάζ που βρήκαμε για σένα. Αν πάλι δεν έχεις κανέναν από τους παραπάνω ρόλους, ίσως θελήσεις να τα δοκιμάσεις ακόμα κι αν είσαι απλά καλεσμένη σε κάποιον γάμο.

Δες επίσης: Παντρεύεσαι; 5 νυφικά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου

Σε γενικές γραμμές, έχε υπόψη σου ότι το "επίσημο" μακιγιάζ αυτή την εποχή οφείλει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανάλαφρο, ακόμα κι αν είσαι η νύφη. Κι αυτό γιατί οι υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με την υγρασία, τον ιδρώτα αλλά και την (όποια) συγκίνηση, ενέχουν τον κίνδυνο να αλλοιώσουν τα προϊόντα που έχεις εφαρμόσει στο δέρμα σου με αποτέλεσμα αυτά να "τρέξουν" στο πρόσωπό σου. κάτι που ασφαλώς δεν θες.

Παρ' όλα αυτά, όποιο look κι αν έχεις ονειρευτεί μπορεί να γίνει με τη σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας αλλά και το makeup prep. Προϊόντα - κλειδιά για ένα άψογο μακιγιάζ είναι τα skincare προϊόντα, το primer και, φυσικά, το σωστό για το δέρμα σου foundation, που θα συνθέσουν μια όσο το δυνατόν πιο τέλεια βάση. 

Δες επίσης: 10 χρήσιμα beauty buys για να ανανεώσεις το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου

Από το glam μακιγιάζ της JLo με το έντονο χρώμα στα μάτια μέχρι τα πιο nude και φυσικά looks, όλα έχουν τη χάρη τους και επιτελούν τον σκοπό τους: Να αναδείξουν τα όμορφα χαρακτηριστικά σου και να σε κάνουν να νιώσεις πανέμορφη τη μεγάλη αυτή μέρα.

Δες παρακάτω 5 ιδέες καλοκαιρινού νυφικού μακιγιάζ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i