Είσαι ξανθιά; Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών που θα σε ανανεώσει το καλοκαίρι αλλά θα δείχνει τέλειο και το φθινόπωρο

Και είναι όσο φυσικό και low-maintenance θα θέλαμε.

hair iStock

Εάν αναζητάς ένα φυσικό, ξανθό χρώμα για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου φέτος το καλοκαίρι, να μπορεί όμως να "σταθεί" και το φθινόπωρο, σού έχουμε την καλύτερη επιλογή: Το γλυκό ξανθό με διακριτικά highlights που κάνει το γύρο των social media, και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον αμέτρητων blonde addicts φέτος. 

Γιατί, καλοκαίρι έχουμε, ποια δεν θέλει να χαρίσει στα μαλλιά της μια φυσική, διακριτική απόχρωση που να δείχνει σαν να έχει κάνει 2 εβδομάδες διακοπές, θα μπορεί όμως να την κρατήσει και τη μετά διακοπών περίοδο;

Δες επίσης: Θέλεις μια διακριτική ανανέωση στο χρώμα μαλλιών σου το καλοκαίρι; Τότε πρέπει να δοκιμάσεις το micro balayage

Γιατί τελικά αυτό είναι το ζητούμενο, να υιοθετήσεις μια βαφή που θα μπορείς να κρατήσεις για αρκετό καιρό, χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο στο κομμωτήριο. Και ιδανικά, να είναι μεν μια φωτεινή βαφή ιδανική για καλοκαίρι, να μπορεί όμως να σε συνοδεύσει και τον Σεπτέμβρη, στην επιστροφή σου στο γραφείο.

Αν βρίσκεις τον εαυτό σου σε όλα τα παραπάνω, σημείωσε τα εξής: Χρειάζεσαι ένα διακριτικό, απαλό ξανθό χρώμα που φαίνεται τόσο φυσικό, σαν να έχει ανοίξει από τον ήλιο, διανθισμένο με λεπτές ανταυγειες. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μείξη θερμών κίτρινων και χρυσών υποτόνων, που μπλέκονται ομοιόμορφα μεταξύ τους δημιουργώντας ένα ξανθό balayage που φωτίζει το πρόσωπο και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το μαύρισμά σου.

Δες επίσης: Η βραδινή haircare ρουτίνα που πρέπει να ακολουθήσεις αν θες λεία, μεταξένια μαλλιά

Μπορείς να το υιοθετήσεις αν είσαι ξανθιά ή καστανόξανθη ενώ δείχνει τέλειο αν έχεις σπαστά ή σγουρά μαλλιά, αφού οι ανταύγειες μπλέκονται στις μπούκλες ή στους κυματισμούς σου και κάνουν ενδιαφέροντα "νερά".

Tip: Εάν ανήκεις στις κοπέλες που έχουν πολύ σγουρά μαλλιά, ζήτα από τον κομμωτή σου να σου κάνει παχιές και όχι λεπτές ανταύγειες, για να ξεχωρίζουν καλύτερα και να μη "χαθούν" στις μπούκλες σου.

Οι παρακάτω εικόνες θα σε πείσουν:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENA (@jenafrumes)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i