Ένα πανεύκολο eyeshadow hack που θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται (πολύ) μεγαλύτερα

Τόνισε και ανάδειξε τα μάτια σου με μια μόνο κίνηση.

eyeshadow hacks iStock

Ta μεγάλα, εκφραστικά μάτια είναι πάντα το ζητούμενο ενός πετυχημένου μακιγιάζ και αυτό που θέλουμε να πετύχουμε οι περισσότερες γυναίκες όταν βαφόμαστε. Ευτυχώς, υπάρχουν makeup tips & tricks που μπορούν να σε βοηθήσουν να αναδείξεις και να τονίσεις τα μάτια σου, ό, τι σχήμα ή μέγεθος κι αν έχουν.

Ένα πανεύκολο hack είναι το εξής:

Mία από τις κλασικότερες τεχνικές των makeup artists είναι να συνδυάζουν αντίθετους μεταξύ τους τόνους σκιών. Και εξηγούμαστε: Oι πιο σκούρες αποχρώσεις σκιών δημιουργούν βάθος στο μάτι ενώ οι πιο παλ και φωτεινές αποχρώσεις δίνουν την ψευδαίσθηση όγκου. Εσύ δεν έχεις παρά να απλώσεις με ένα flat μικρό πινέλο μια φωτεινή, ανοιχτόχρωμη σκιά σε μορφή σκόνης στο κινητό βλέφαρο και στις εξωτερικές γωνίες του ματιού, στα σημεία δηλαδή που επιθυμείς να δώσεις όγκο.

Επιπλέον, ένα πολύ γνωστό trick είναι να εφαρμόζεις ελάχιστο highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών, πράγμα το οποίο θα φωτίσει τα μάτια και θα δώσει την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου μεγέθους. Το ίδιο εφέ μπορείς να πετύχεις και με ένα ιριδίζον μολύβι ματιών.

Δες επίσης: Πώς να μην φριζάρουν τα μαλλιά μου; Το κόλπο με το οδοντικό νήμα που έγινε viral

Εxtra tip:

Πριν περάσεις τη σκιά, άπλωσε λίγο κρεμώδες concealer στις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες των ματιών, περιοχές που από τη φύση τους είναι κάπως πιο "σκοτεινές", και αφαιρούν λάμψη από το βλέμμα σου. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο φωτίζεις την περιοχή, αλλά επιπλέον καλύπτεις τις όποιες γραμμές δημιουργούνται στο δέρμα αλλά και δημιουργείς μια σταθερή βάση για τη σκιά που θα εφαρμοστεί αργότερα. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το highlighter στρατηγικά για να κάνεις το βλέμμα σου ακόμα πιο φωτεινό: Eφάρμοσε ελάχιστη ποσότητα στην εσωτερική γωνία των ματιών, στο κέντρο των βλεφάρων και στο τόξο των φρυδιών. Αν είσαι μελαχρινή με σκούρο τόνο επιδερμίδας ένα highligher σε σαμπανιζέ ή χρυσαφί αποχρώσεις είναι τέλειο, ενώ αν έχεις πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, ένα highlighter σε παλ ροζ είναι το ιδανικό για σένα.

Δες επίσης: Waves for days: Tο ιδανικό χτένισμα εάν είσαι καλεσμένη σε βάπτιση το φθινόπωρο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i