Σοφία Χατζηπαντελή: Το αγαπημένο της κραγιόν για σούπερ σαρκώδη χείλη

Είναι ιδανικό για μελαχρινές και καστανές.

χατζηπαντελη Instagram

Μπορεί η Σοφία Χατζηπαντελή να διχάζει τη γνώμη του κοινού, συγκεντρώνοντας ποικίλα σχόλια για την εμφάνισή της, και κυρίως για τα φρύδια της, αυτό που πρέπει ωστόσο να της αναγνωρίσουμε είναι οι ενδελεχείς γνώσεις της όχι μόνο γύρω από τη μόδα αλλά και την ομορφιά.

Με συνεχή την παρουσία της σε fashion shows μεγάλων σχεδιαστών του εξωτερικού αλλά και δική της, προσωπική ενασχόληση με ό,τι έχει να κάνει με την ιστορία της μόδας και της ομορφιάς, η Σοφία Χατζηπαντελή άνετα μπορεί να θεωρηθεί expert στον χώρο. Οι εμφανίσεις της εξάλλου το "φωνάζουν" από μακριά, ενώ το πάντα προσεγμένο μακιγιάζ της έρχεται σε πλήρη αρμονία με τα, πολλές φορές εξεζητημένα, looks της.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα σχόλια πέφτουν βροχή κάτω από κάθε δημοσίευσή της στο Instagram σχετική με μακιγιάζ, με τις fans της να αδημονούν για όλες τις λεπτομέρειες του look της. Τελευταία, η πρώην κριτής του GNTM 5 φαίνεται να προτιμά τα κατακόκκινα, φλογερά κραγιόν για τα χείλη της, συνδυαστικά με έντονο overlining ώστε να φαίνονται ακόμα πιο μεγάλα και σαρκώδη, με πολύ καθορισμένο το σχήμα τους.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i