Jennifer Garner: Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για τέλεια επιδερμίδα μετά τα 50

Η ηθοποιός ακολουθεί εδώ και χρόνια μία απλή ρουτίνα περιποίησης που μπορεί να ταιριάζει και σε σένα.

Jennifer Garner

Ανάμεσα στις στιγμές με τα κατοικίδιά της και τις συνταγές που συνηθίζει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Jennifer Garner μοιράζεται με τους followers της πράγματα που την κάνουν ευτυχισμένη και που προωθούν τις υγιεινές συνήθειες. Μία από αυτές είναι η περιποίηση της επιδερμίδας της, την οποία φροντίζει επιμελώς. Στα 50 της η ίδια εξακολουθεί να έχει την ίδια ρουτίνα ομορφιάς με παλαιότερα, καθώς αυτή της ταιριάζει. Άλλωστε, γιατί να την αλλάξει αν συνεχίζει να λειτουργεί. 

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, προτιμά μια απλή φόρμουλα που αποτελείται από αντηλιακό, υαλουρονικό οξύ και ρετινόλη. Ειδικότερα, το πρωί αφού καθαρίσει το πρόσωπό της με ένα σαπούνι προσώπου, απλώνει ένα προϊόν που έχει υαλουρονικό οξύ και SPF 50 για ευκολία. 

Το βράδυ βασίζεται στο "θαύμα" της ρετινόλης και στην ενυδατική νυχτός για πλούσια ενυδάτωση. Ωστόσο, όπως εξήγησε, δεν χρησιμοποιεί τη ρετινόλη κάθε βράδυ, καθώς το δέρμα της μπορεί να κοκκινίσει, δεδομένης της αποτελεσματικής δράσης της. 

Παράλληλα, αυτό που πιστεύει ότι είναι απαραίτητο για την υγεία της επιδερμίδας είναι η γυμναστική, την οποία δεν αμελεί ούτε μέρα. "Πιστεύω πως το να είσαι συνεπής με τη γυμναστική είναι ένα σημαντικός παράγοντας του να έχεις υγιές δέρμα. Πρέπει να διατηρείς την κυκλοφορία του αίματος. Δεν υπάρχει άλλη στιγμή που να νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου, που νιώθω όμορφη. Η στιγμή που θα νιώσω απόλυτα στα καλύτερά μου είναι ακριβώς μετά από μία σκληρή προπόνηση και ένα μπάνιο γιατί το δέρμα μου έχει πολλή ζωντάνια", εξήγησε.

Όσο για αυτό που ανακάλυψε κατά την περίοδο της καραντίνας, είναι πως η μείωση του αλκοόλ είχε θετική επίδραση στο δέρμα της. "Μετά την πανδημία όταν οι φίλες μου κι εγώ - και όλοι - ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι, συνειδητοποιήσαμε πως φαινόμαστε καλύτερα αν δεν πίνουμε. Και λέγαμε: όχι ας μην ήταν αλήθεια. Όμως, όσο περισσότερο το συζητούσαμε με τους εαυτούς μας, τόσο το συζητούσαμε μεταξύ μας και συνειδητοποιήσαμε πως ήταν αλήθεια. Έτσι, όλες μας κόψαμε κατά πολύ το ποτό και αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα", πρόσθεσε στη λίστα με τα πράγματα που θεωρεί πως βοηθούν την επιδερμίδα μας.

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i