2 συναρπαστικά Beauty Classes από τη Shiseido τιμούν τα 150 χρόνια ιαπωνικής καινοτομίας και ομορφιάς

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα Skincare & Makeup και να ανακαλύψουν μικρά tips ομορφιάς.

shiseido

H Shiseido, με αφορμή των εορτασμό των 150 χρόνων ιαπωνικής καινοτομίας και τιμώντας την αληθινή ομορφιά, διοργάνωσε μια σειρά από Anniversary Beauty Classes, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο VIP χώρο, στο Hondos Center της Γλυφάδας.

Οι πελάτισσες που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αξίες, την φιλοσοφία και τα νέα επιστημονικά επιτεύγματα της Shiseido, να μυηθούν στην Ιαπωνική τελετουργία ομορφιάς και να εφαρμόσουν αποτελεσματικές τεχνικές περιποίησης που ενισχύουν τις επιδόσεις των προϊόντων που χρησιμοποιούν.

shiseido

"Στόχος μας είναι να αφιερώνουμε λίγο περισσότερο χρόνο στην προσωπική μας φροντίδα και να μπορούμε να μετατρέψουμε την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας σε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς στο σπίτι", αναφέρει σχετικά η Κορίνα Κουράκου, Training Manager Shiseido.

shiseido

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι τάσεις μακιγιάζ για τη νέα σεζόν, οι εξειδικευμένες συμβουλές για το καθημερινό μακιγιάζ αλλά και μικρά μυστικά που αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική αρμονία του προσώπου από τον Βαγγέλη Θώδο, Shiseido Lead Makeup Artist. 

shiseido

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i