Οι κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα φέτος τον χειμώνα

Τα πιο κολακευτικά κουρέματα της φετινής σεζόν κολακεύουν όλα τα πρόσωπα.

Κουρέματα 2022

Αν βρίσκεσαι ανάμεσα σε όσες αναζητούν τις τάσεις στα κουρέματα για το 2022 και θέλουν να ανανεώσουν την κουπ τους ενόψει της νέας σεζόν που μόλις ξεκίνησε, διαβάζεις το σωστό άρθρο.

Είναι γεγονός άλλωστε ότι, με ένα καλό haircut, έχεις την ευκαιρία να περιποιηθείς τα μαλλιά σου, μια φροντίδα που τόσο έχουν ανάγκη μετά την ταλαιπωρία που συνήθως υφίστανται το καλοκαίρι. Η αφαίρεση μερικών πόντων για να φύγει η ψαλίδα είναι κάτι που πρέπει απαραιτήτως να γίνει - και να γίνεται σε όλες μας ανεξαιρέτως, αν θέλουμε υγιή μαλλιά -, όπως επίσης οποιαδήποτε άλλη θεραπεία αναδόμησης ή ενυδάτωσης σού προτείνει και ο κομμωτής σου. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι μια νέα κουπ θα σε ανανεώσει φουλ, θα χαρίσει κίνηση και όγκο στα μαλλιά σου ενώ θα συγκεντρώσει σχόλια θαυμασμού από φίλες και συναδέλφους σου στο γραφείο.

Οι τάσεις στα κουρέματα για τον χειμώνα του 2022

Τα φετινά trends θέλουν αυστηρές γραμμές αλλά και σέξι όγκο και κίνηση, για μαλλιά που θυμίζουν κάτι από το Old Hollywood glam. Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες και τον τύπο των μαλλιών σου, το προσωπικό σου στιλ αλλά και την καθημερινότητά σου, οι επιλογές που έχεις είναι παραπάνω από αρκετές και ποικίλουν ανάμεσα σε αυστηρά, blunt bobs, μακριά φιλαριστά μαλλιά σε σχήμα πεταλούδας αλλά και ανάλαφρα, σέξι lobs απαλούς κυματισμούς.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i