My Cleansing Routine | Η πιο "απαλή" ρουτίνα ομορφιάς για ευαίσθητες επιδερμίδες

Πολύτιμες συμβουλές και στοχευμένα προϊόντα περιποίησης που δεν πρέπει να λείπουν από το μπουντουάρ σου αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα.

καθαρισμος προσωπου

Η διαδικασία του καθαρισμού και του ντεμακιγιάζ είναι πολύ σημαντική να γίνεται σωστά και με τα κατάλληλα προϊόντα ώστε να αποφύγεις την εμφάνιση ερεθισμών στην ευαίσθητη επιδερμίδα σου.

Ο κύριος παράγοντας που προκαλεί ερεθισμούς και αποδυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας είναι η τριβή. Γι' αυτό λοιπόν πρέπει να επιλέξεις προϊόντα που απομακρύνουν τους ρύπους και το μακιγιάζ χωρίς τριβή όπως το δικό μου αγαπημένο νερό καθαρισμού, Micellar Sensitive της NIVEA.

Το ειδικά σχεδιασμένο αυτό νερό καθαρισμού για ευαίσθητες επιδερμίδες διαθέτει μικκύλια μου "μαγνητίζουν” και απομακρύνουν τους ρύπους, το μακιγιάζ και το σμήγμα με μια κίνηση, ενώ χάρη στην ήπια σύνθεσή του καταπραΰνει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό καθώς αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ, χωρίς να αφήνει υπολείμματα ενώ δεν χρειάζεται να το ξεβγάλεις με νερό και δεν περιέχει άρωμα κάτι πολύ σημαντικό για τη μείωση ερεθισμών στις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i