Μια όαση χαλάρωσης και περιποίησης προσώπου και σώματος στην καρδιά της Αθήνας

Το ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE στο Κολωνάκι έβαλε τα γιορτινά του και χάρισε μια μοναδική εμπειρία 5 αισθήσεων στους επίτιμους καλεσμένους του.

Αβασκαντήρα Courtesy of Apivita

Το ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE έβαλε τα γιορτινά του και χάρισε μια μοναδική εμπειρία 5 αισθήσεων στους επίτιμους καλεσμένους του, εμπνευσμένη από την κοινωνία της μέλισσας και την ελληνική φύση, αφιερωμένη στην υγεία και την ομορφιά.

Η εμπειρία για τους καλεσμένους ξεκίνησε από τον πρώτο όροφο του καταστήματος όπου χαλάρωσαν δοκιμάζοντας τσάι και ζεστή σοκολάτα με μπαχαρικά από το Juicy Bee Bar, το πρώτο βιολογικό juice bar στην Ελλάδα ενώ τα αλμυρά και γλυκά εδέσματα που ετοιμάστηκαν για το χριστουγεννιάτικο αυτό κάλεσμα τα δημιούργησε ο αγαπημένος σεφ Γαβριήλ Νικολαΐδης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Gaby.

Στην συνέχεια ανέβηκαν στον χώρο του spa, ένα spa πραγματική κυψέλη, στον 4ο όροφο για να απολαύσουν από το εξειδικευμένο προσωπικό υπηρεσίες προσώπου και σώματος. Η περιποίηση συνέχισε στον 3ο όροφο, στο πρώτο πράσινο κομμωτήριο της Αθήνας, με εξελιγμένα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης μαλλιών και ασφαλείς βαφές.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, το The APIVITA Experience Store για το μήνα Δεκέμβριο θα δωρίσει το 10% των πωλήσεων των προϊόντων και υπηρεσιών στο Δείπνο Αγάπης.

Το Δείπνο Αγάπης είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία που στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των αστέγων συμπολιτών μας από το 2014 προσφέροντάς τους γεύματα τρεις φορές την εβδομάδα.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και social influencers. Μεταξύ τους παρευρέθηκαν: Μαρία Λεμονιά, Ελένη Στασινοπούλου, Χριστίνα Κοντοβά, Μαρία Φραγκάκη, Έλενα Γαλύφα, Κατερίνα Ευαγγελινού, Άννα Skoog Μαυρίδη, Μαρία Παπαγεωργίου, Νίκη Θωμοπούλου, Μαλαματένια Πατατζίδη, Γεωργία Αβασκαντήρα, Κάτια Δέδε, Άννα Μαρία Σουπιώνη, Ευτυχία Λαζάρου, Έφη Ρόζη, Πηνελόπη Καλέντη, Νικόλας Μάστορας, Κλειώ Στασινού, Σίβυλλα Βασσειάδη, Τάσος Μαστρόγιαννης και Δώρα Κατσικογιάννη.

APIVITA

APIVITA

APIVITA

ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE 

Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι 

Τηλ. 210-3640560 

Ώρες λειτουργίας:  

Δευτέρα & Σάββατο: 09:00-17:00

Τρίτη - Παρασκευή: 09:00-21:00

Ακολουθήστε μας στα social media στο @theapivitaexperiencestore

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i