3 super cute χτενίσματα που ταιριάζουν τέλεια με το σκουφάκι (ή το jockey) σου

Και ένα εύκολο βίντεο για να τα πετύχεις.

Kaia Gerber Splash News / Ideal Image

Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί ένα τεράστιο craze με τα κάθε λογής σκουφάκια και καπέλα που, ειδικά όλους αυτούς τους μήνες, τα βλέπουμε φορεμένα παντού, ανεξαρτήτως καιρού και θερμοκρασίας. Αυτό σημαίνει ότι είτε έχει ήλιο και ζέστη, είτε συννεφιά είτε βρέχει ή χιονίζει, τα σκουφάκια και τα διάσημα καπελάκια του baseball βρίσκονται πάντα εκεί, φορεμένα από τα πιο stylish κορίτσια.

Αν σου αρέσει και σένα να φοράς το σκουφί / καπέλο σου καθημερινά, είτε από άποψη είτε επειδή όντως θες να προστατεύσεις τα μαλλιά από το κρύο, τον αέρα και την υγρασία, πολύ καλά κάνεις. Αν ωστόσο αναρωτιέσαι πώς θα φτιάχνεις τα μαλλιά σου για να συνεχίζουν να δείχνουν ωραία κάτω από το σκουφάκι και, κυρίως, για να μην χαλάνε ή πατικώνονται, σού έχουμε τη λύση. 

Δες επίσης: Tα skincare trends του φετινού χειμώνα προβλέπεται να μας απασχολήσουν όλο το 2023

Υπάρχουν ευτυχώς ορισμένα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις πανεύκολα και σου εξασφαλίζουν ακόμα πιο στιλάτες εμφανίσεις με το καπέλο ή το σκουφάκι σου. Και δεν αναφερόμαστε στις κλασικές αλογοουρές, αλλά σε ευφάνταστα χτενίσματα με πλεξουδάκια που είναι όσο girly και χαριτωμένα θα θέλαμε. 

Έτσι, είτε αποφασίσεις να κάνεις twin braids (κοτσιδάκια δεξιά κι αριστερά), είτε λεπτά πλεξουδάκια στα μπροστινά τμήματα των μαλλιών, μπλέκοντάς τα με τις υπόλοιπες τούφες σου, είτε τις κοτσίδες αλά Wednesday, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσεις.

Δες επίσης: Πέντε διαχρονικά beauty tips για να δείχνεις πάντα νέα

Δες στο παρακάτω mini tutorial πώς θα πετύχεις 3 πανεύκολα χτενίσματα:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i