Χειμώνας 2023: Οι 3 κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα είναι ιδανικές για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο

Οι φετινές τάσεις στα κουρέματα αναδεικνύουν ακόμα και τα πιο λεπτά μαλλιά.

κουρεμα Splash News / Ideal Image

"New year, new hair" λένε, και σίγουρα, δεν υπάρχει τίποτα πιο ανανεωτικό από ένα ολοκαίνουριο στιλ μαλλιών τη νέα χρονιά που θα σε κάνει να υποδεχτείς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το 2023 και να κάνεις μια "νέα αρχή". Οι πιο πρόσφατες τάσεις στα κουρέματα άλλωστε υπόσχονται όχι μόνο να σε ανανεώσουν πλήρως αλλά και να σε κάνουν να δείχνεις πιο stylish από ποτέ.

Ούτως ή άλλως, ένα καλό κούρεμα σου δίνει την ευκαιρία να περιποιηθείς τα μαλλιά σου, μια φροντίδα που τόσο έχουν ανάγκη σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο, ιδίως αν δεν επισκέπτεσαι φανατικά τον κομμωτή σου. Η αφαίρεση μερικών πόντων για να φύγει η ψαλίδα είναι κάτι που πρέπει απαραιτήτως να γίνει - και να γίνεται σε όλες μας ανεξαιρέτως, αν θέλουμε υγιή μαλλιά -, όπως επίσης οποιαδήποτε άλλη θεραπεία σού προτείνει και ο κομμωτής σου.

Αν τώρα ανήκεις στις γυναίκες που έχουν λεπτά μαλλιά χωρίς πολύ όγκο, οι φετινές τάσεις έχουν φτιαχτεί (και) για σένα. Face-framing layers, πλαϊνές φράντζες αλλά και ειδικές τεχνικές κουρεμάτων που βοηθούν τα μαλλιά να αποκτήσουν όγκο και κίνηση, ανήκουν στα top trends που πρέπει να σε απασχολήσουν φέτος.

Δες πιο αναλυτικά παρακάτω ποιες είναι οι top τάσεις στα κουρέματα για τον χειμώνα του '23:

Πλαϊνή φράντζα

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i