Ο Νο.1 λόγος που κάνει την πούδρα το πιο σημαντικό προϊόν μακιγιάζ του νεσεσέρ σου

Με λίγα λόγια, γιατί την χρειάζεσαι οπωσδήποτε αν θες άψογα makeup looks.

makeup iStock

Οι πούδρες προσώπου είναι από τα πιο χρήσιμα προϊόντα μακιγιάζ, αφού όχι μόνο σταθεροποιούν το makeup, κάνοντάς το να διαρκεί περισσότερο, αλλά επίσης σε βοηθούν να αποκτήσεις ένα ματ αποτέλεσμα στο πρόσωπο, που κυρίως οι λιπαρές επιδερμίδες χρειάζονται ιδιαίτερα. Επιπλέον, καμουφλάρουν τυχόν ατέλειες και χαρίζουν ομοιόμορφη όψη

Δες επίσης: Το έξυπνο hack με το concealer για σούπερ φωτεινό βλέμμα και μεγαλύτερα μάτια

Οι πούδρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τις pressed (σε συμπιεσμένη μορφή) ή αλλιώς compact πούδρες, και τις loose πούδρες, αυτές που έχουν πιο ελεύθερη μορφή (και παρομοιάζονται συχνά με "αλεύρι" λόγω της μορφής τους). Οι compact πούδρες είναι πιο εύκολες στη χρήση και γι' αυτό είναι και οι πιο συνηθισμένες.

Γιατί τις προτιμάμε;

Είναι ιδανικές για low-maintenance looks που δεν χρειάζονται συνέχεια touch-ups. Χαρίζουν ένα απαλό, φυσικό φινίρισμα στο look σου ενώ το γεγονός ότι θα τη βρεις σε ένα μεγάλο εύρος αποχρώσεων σού δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις μια ήπια κάλυψη αλλά και να χαρίσεις μια ομοιόμορφη όψη στο δέρμα σου. Μια compact πούδρα είναι κατάλληλη για σένα που θες να την έχεις πάντα μαζί σου και να τη χρησιμοποιείς ακόμα και on-the go αλλά και για σένα που θες εφαρμογή ακριβείας.

Επιπλέον, είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ευνοούν την πιο στοχευμένη εφαρμογή τους σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου. Είναι επίσης πιο εύκολο να τις έχεις παντού μαζί σου, αφού δεν λερώνουν και είναι όσο πρακτικές πρέπει για να κάνεις touch-ups ακόμα και εν κινήσει.

Δες επίσης: Το cashmere blonde είναι το πολυτελές αλλά cool χρώμα μαλλιών που θα λατρέψεις φέτος τον χειμώνα

Αν δεν έχεις ήδη κάποια πούδρα στο νεσεσέρ σου και αναζητάς την καλύτερη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, τη βρήκαμε εμείς για σένα: είναι η best seller πούδρα για φυσικό ματ αποτέλεσμα της MD Professionnel και θα τη βρεις δώρο σε κανονικό μέγεθος, μόνο με 4,90 ευρώ μαζί με το Shape Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα.

δώρο

Αυτή η best seller πούδρα έχει μια ειδική, συμπαγή σύνθεση και λεπτή υφή χωρίς parabens, που προσδίδει φυσικό ματ αποτέλεσμα και μεταξένια ομοιόμορφη κάλυψη με μεγάλη διάρκεια.

Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις απευθείας σε ενυδατωμένη επιδερμίδα για άμεση τέλεια κάλυψη ή μετά το makeup για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα.

Εφάρμοσέ την με το ειδικό pon – pon που περιέχει η συσκευασία ή με κάποιο fluffy πινέλο πούδρας.

Μην το χάσεις!

Shape Φεβρουαρίου 2023

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i