Το cashmere blonde είναι το πολυτελές αλλά cool χρώμα μαλλιών που θα λατρέψεις φέτος τον χειμώνα

Αν είσαι - ή θες να γίνεις - ξανθιά, αυτή η super trendy απόχρωση του '23 θα σε μαγέψει.

Rosie Huntington Whiteley Instagram

Αν αναζητάς ένα ζεστό, πολυτελές χρώμα μαλλιών που να δείχνει υπέροχο ακόμα και μετά από καιρό (κοινώς, να είναι απόλυτα low-maintenance), πες πως το βρήκες. Πρόκειται για το cashmere blonde, μια βαφή που είναι όσο luxurious ακούγεται από το όνομά της και έχει γίνει περιζήτητη στα κομμωτήρια τους τελευταίους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται περισσότερο για μια τεχνική highlighting παρά για χρώμα βαφής, ενώ το αποτέλεσμα που αφήνει στο χρώμα των μαλλιών είναι τόσο φίνο, "πλούσιο", με ζεστές αποχρώσεις, που θυμίζει συνειρμικά το απαλό, πολυτελές ύφασμα του κασμίρ - και είναι ιδανικό για τον χειμώνα.

Δες επίσης: Lip Gloss nails | Η πιο πρόσφατη τάση στο μανικιούρ του '23 που αναδεικνύει και λεπταίνει τα άκρα

Τα highlights (ανταύγειες) ψυχρών και θερμών τόνων ξανθού που γίνονται με αλουμινόχαρτα (και ξεκινούν από τις ρίζες φτάνοντας στις άκρες), μπλέκονται αρμονικά μεταξύ τους έτσι ώστε το ξανθό χρώμα που θα δημιουργηθεί να είναι ομοιόμορφο και πολυδιάστατο.

Τα μαλλιά δείχνουν απαλά και λεία, με τους διαφορετικούς ψυχρούς και ζεστούς τόνους του ξανθού να συνδυάζονται αρμονικά και να δημιουργούν ντελικάτα παιχνιδίσματα φωτός και ανταύγειες που δείχνουν "ακριβές". Ποια γυναίκα άλλωστε δεν θέλει να δείχνει το ξανθό της πολυτελές και την ίδια στιγμή να είναι πανεύκολο να διατηρηθεί άψογο, όσος καιρός κι αν περάσει;

Δες επίσης: Έχεις βαμμένα μαλλιά; 5 tips που θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα

Με το cashmere blonde καταφέρνεις αυτό ακριβώς: τα μαλλιά μεγαλώνουν χωρίς να αλλοιώνεται το χρώμα και να χρειάζεται να επισκέπτεσαι το κομμωτήριο κάθε τρεις και λίγο, μιας και η τεχνική βαφής γίνεται πολύ προσεκτικά, με το χέρι. 

Παράλληλα, το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται διαφορετικοί τόνοι ξανθού μειώνει την ανάγκη του να κάνεις πολύ μπαλαγιάζ, πράγμα που με τη σειρά του σημαίνει ότι δεν καίγεται ή ταλαιπωρείται η τρίχα.

Συντήρηση

Όσο για το πώς θα διαρκέσει περισσότερο η βαφή, εδώ ισχύει ό, τι ισχύει γενικότερα για τις βαφές. Η περιποίηση στο σπίτι είναι το κλειδί για να παραμείνει ζωντανό και άθικτο το χρώμα για όσο το δυνατόν περισσότερο. Πράγμα που θα το πετύχεις με ένα μωβ σαμπουάν αλλά και μάσκες και conditioners που θα εφαρμόζεις στα μαλλιά σου μια με δύο φορές την εβδομάδα.

Δες εδώ: Τα καλύτερα μωβ σαμπουάν για βαμμένα ξανθά μαλλιά

Δες πώς δείχνει το cashmere blonde:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i