Lip Gloss nails | Η πιο πρόσφατη τάση στο μανικιούρ του '23 που αναδεικνύει και λεπταίνει τα άκρα

Τα nail trends για το 2023 ευνοούν ένα γυαλιστερό φινίρισμα στα νύχια.

nails iStock

Πιθανόν να έχεις ήδη δει το hashtag που επικρατεί πιο πολύ από κάθε άλλο αυτή τη στιγμή στα social media: τα #lipglossnails. Πρόκειται για μια νέα τάση στα νύχια που μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια αναζητήσεις και views, με όλες τις γυναίκες να αναρωτιούνται ποιο είναι το νέο αυτό trend που αναμένεται να μας απασχολήσει φέτος. 

Εάν αναρωτιέσαι τι σχέση έχει το lip gloss με τα νύχια, να σου πούμε ότι, φαινομενικά, δεν έχει καμία. Παρ' όλα αυτά, ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει την άπλετη λάμψη και γυαλάδα στα νύχια, που είναι τόση, ώστε να παρομοιάζεται το μανικιούρ με τα glossy lips, το εφέ δηλαδή που δημιουργείται σε αυτά αφού εφαρμόσεις το lip gloss σου.

Επομένως, τα nail trends φέτος θέλουν τα νύχια μας να είναι βαμμένα με ένα διακριτικό ροζ, σχεδόν διάφανο (sheer pink) βερνίκι, που να έχει τόση λάμψη ώστε να φαίνεται σαν να τους έχουμε περάσει lip gloss. Τα καλά νέα; Μπορείς να το κάνεις πανεύκολα στο σπίτι σου, αφού το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα διάφανο ροζ βερνίκι, το base coat και ένα παχύρρευστο, σούπερ shiny top coat που θα περάσεις πάνω από το χρώμα, σαν το τελευταίο βήμα του μανικιούρ σου. 

Δες επίσης: Ξηρή επιδερμίδα από το κρύο; Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου για άμεσα αποτελέσματα

Note: Καθώς δεν πρόκειται για χρώμα αλλά για εφέ, μπορείς να επιλέξεις όποιο χρώμα βερνίκι επιθυμείς, απλά θα πρέπει το τελείωμα να είναι σούπερ γυαλιστερό ώστε να θεωρηθούν "lip gloss nails". Επομένως, μπορεί να είναι και nude, παστέλ ροζ, baby blue, ροδακινί κλπ. Συνήθως πάντως προτιμώνται απαλές, διακριτικές αποχρώσεις που θυμίζουν lip gloss. 

Γιατί μας αρέσει; Γιατί ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, ό, τι χρώμα επιδερμίδας κι αν έχουν, όποιο σχήμα / μήκος νυχιών κι αν προτιμούν (κοντά, μακριά, οβάλ, τετράγωνα κ.ο.κ.). Επιπλέον, είναι παντός καιρού αφού είναι τόσο ουδέτερο που μπορείς να το κάνεις χειμώνα - καλοκαίρι και να ταιριάξει με όλα σου τα ρούχα. 

Δες επίσης: 4 θηλυκά και stylish χτενίσματα για καρέ μαλλιά που πρέπει να δεις

Δες μερικά nail looks που θα σε πείσουν να το κάνεις σήμερα κιόλας:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i