Τζίνα Αλιμόνου | Το DIY serum της για πλούσιες βλεφαρίδες και πυκνά φρύδια

Αυτή η εύκολη συνταγή είναι το μικρό της μυστικό για πλούσια φρύδια και υπέροχες βλεφαρίδες.

Τζίνα Αλιμόνου Instagram

Είναι γεγονός ότι τα πυκνά, καλοσχηματισμένα φρύδια είναι ένα από τα πιο γοητευτικά στοιχεία του προσώπου μας, αποτελώντας μάλιστα και το "κάδρο" του. Τα όμορφα φρύδια όχι μόνο αναδεικνύουν το βλέμμα και τα μάτια μας, αλλά και χαρίζουν πολύ νεανική όψη στο λεπτό, κάνοντάς μας να δείχνουμε πιο νέες και φρέσκες. Παράλληλα, οι μακριές και γυριστές βλεφαρίδες ολοκληρώνουν την εικόνα, αφού προσδίδουν μια σαγήνη στο βλέμμα και κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα. 

Δες επίσης: Ένας πανεύκολος τρόπος για να τονίσεις το βλέμμα σου μέσα σε 5'

Δεν αρκεί ωστόσο ένα καλό μακιγιάζ για να αναδειχθούν. Βεβαίως, ένα καλό brow pencil ή πομάδα / σκιά φρυδιών, μαζί με ένα brow gel και το ειδικό βουρτσάκι μπορούν να κάνουν θαύματα στα φρύδια και να δημιουργήσουν ένα fluffy αποτέλεσμα ακόμα και στα πιο άδεια σημεία, όπου δεν φυτρώνουν καθόλου τρίχες. Παράλληλα, μια καλή μάσκαρα μπορεί να κάνει τις βλεφαρίδες σου να φτάσουν κυριολεκτικά μέχρι τον ουρανό. Το ζητούμενο ωστόσο είναι να αποκτήσουμε πυκνά και υγιή φρύδια και βλεφαρίδες που δεν θα χρειάζονται μακιγιάζ για να δείχνουν όμορφα και φυσικά. Ο τρόπος; Να απλώνεις ένα σέρουμ στα φρύδια και στις βλεφαρίδες για ενδυνάμωση, που θα βοηθά τις τρίχες να μεγαλώνουν γερές, επιταχύνοντας την ανάπτυξή τους, με το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει εντελώς φυσικό. 

Στο κανάλι που διατηρεί στο Youtube η Τζίνα Αλιμόνου, GoodLife by Gina, μάς δίνει τη δική της συνταγή για ένα DIY serum το οποίο χρησιμοποιεί ανελλιπώς κι εκείνη για πλούσιες βλεφαρίδες και φρύδια. 

Η ίδια υποστηρίζει ότι χρησιμοποιεί μόνο βιολογικά, ψυχρής έκθλιψης έλαια που δεν έχουν υποστεί χημική επεξεργασία, άρα και παραμένουν άθικτα ως προς τις ουσίες και τα συστατικά τους, με αποτέλεσμα να είναι πιο λειτουργικά και αποτελεσματικά. Πιο συγκεκριμένα, λατρεύει το αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε βιταμίνη Ε και βιταμίνη Α (ρετινόλη) και φυσικό αντιοξειδωτικό, το καστορέλαιο με βιταμίνη Ε και Ω6 λιπαρά οξέα, που φημίζεται για τις αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, καθώς και για το γεγονός ότι δυναμώνει την τρίχα και αποτρέπει την πτώση της, αλλά και το έλαιο jojoba.

Δες επίσης: Catwalk trends: Τα πυκνά, fluffy φρύδια επέστρεψαν και θα σου εξασφαλίσουν σούπερ νεανικό βλέμμα

Η συνταγή της:

10 γρ. αμυγδαλέλαιο

33 γρ. καστορέλαιο

5 γρ. έλαιο jojoba

1 κάψουλα βιτ. Ε

Ανακατεύεις μεταξύ τους όλα τα έλαια μέχρι να ομογενοποιηθούν και εφαρμόζεις μικρή ποσότητα διαλύματος στη ρίζα των βλεφαρίδων σου και στα φρύδια, με τη βοήθεια μιας μπατονέτας, μιας καθαρής οδοντόβουρτσας ή ενός παλιού (καθαρισμένου) lash spoolie (βουρτσάκι μάσκαρα).

Δες το βίντεο:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i