Κεφάλαιο φτέρνες: 5 κρέμες ποδιών για βελούδινα, σούπερ ενυδατωμένα άκρα

Βάλε στη ρουτίνα περιποίησής σου τις κρέμες ποδιών, ιδίως αν υποφέρεις από έντονη ξηροδερμία στις φτέρνες.

legs iStock

Η λεία, ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι το ζητούμενο όλων μας, είτε πρόκειται για το πρόσωπο είτε για το σώμα ή τα χέρια και φτέρνες. Και ειδικά όσον αφορά στα άκρα, ήρθε η εποχή που η περιποίησή τους είναι καλό να μπαίνει σε πρώτο πλάνο ώστε να έχουμε απαλές φτέρνες χωρίς σκασίματα όσο μπαίνει η άνοιξη.

Δες επίσης: Οι 5 καλύτερες κρέμες σώματος με άρωμα σαπουνιού και καθαριότητας

Αν μάλιστα προτιμάς να φοράς κλειστά παπούτσια στην καθημερινότητά σου, χειμώνα-καλοκαίρι, η ανάγκη εντατικής φροντίδας και θρέψης γίνεται ακόμα πιο επιτακτική και καλό είναι να ξεκινά ακόμα και από τον χειμώνα.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αποκτήσεις λεία, απαλά πέλματα ακόμα και μόνη σου στο σπίτι, υπάρχουν όμως και ορισμένες ενυδατικές κρέμες που στοχεύουν ειδικά στην πλήρη ενυδάτωση της συγκεκριμένης περιοχής.

Δες εδώ: Πώς να απαλλαχθείς από τις σκασμένες φτέρνες μια για πάντα

Φυσικά, οποιοδήποτε body butter / balm / cream επιλέξεις ή έχεις ήδη στο μπάνιο σου και έχει ενυδατικά και θρεπτικά στοιχεία, μπορεί να κάνει τη διαφορά στο δέρμα σου, με την προϋπόθεση ότι τα εφαρμόζεις εντατικά και με συνέπεια.

Δες παρακάτω μερικές από τις πιο ενυδατικές κρέμες για σκασμένες φτέρνες + μια μάσκα ποδιών:

L'Occitane, Shea Butter Intense Foot Balm,

L'Occitane, Shea Butter Intense Foot Balm,

Βάλσαμο ποδιών με βούτυρο καριτέ που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα άκρα.

Vinotherapist Foot Beauty Cream,, Caudalie

Vinotherapist Foot Beauty Cream,, Caudalie

Η Foot Beauty Cream Vinotherapist® είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα φύλλων γαλλικού κόκκινου αμπελιού. Τα φύλλα αυτά περιέχουν τανίνες και φλαβονοειδή που βοηθούν στη μείωση της ερυθρότητας και ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία, ανακουφίζοντας τα βαριά και κουρασμένα πόδια. Θρέφει και επανορθώνει τα ξηρά πόδια, ακόμα και τα σκασμένα. Μειώνει την αίσθηση τραβήγματος και την τραχύτητα για πιο απαλή και πιο ελαστική επιδερμίδα.

Tol Velvet Foot & Heel Balm Κρέμα Ποδιών, Pharmasept

Tol Velvet Foot & Heel Balm Κρέμα Ποδιών, Pharmasept

H κρέμα ποδιών Tol Velvet Foot & Heel Balm της Pharmasept, χάρη στην έντονη μαλακτική και απολεπιστική της δράση βοηθά στην αντιμετώπιση των έντονων σκληρύνσεων. Έχει απολεπιστική και καταπραϋντική δράση ενώ χαρίζει πλούσια ενυδάτωση.

CeraVe SA Renewing Foot Cream, CeraVe

CeraVe SA Renewing Foot Cream, CeraVe

Κρέμα ποδιών που καταπολεμά την ξηρότητα και την τραχύτητα του δέρματος αγκαλιάζοντας το δέρμα με ένα πέπλο ενυδάτωσης. Η λοσιόν ποδιών ενισχύει τον φυσικό φραγμό της επιδερμίδας και προσφέρει ήπια απολέπιση χωρίς να αφαιρεί την απαραίτητη υγρασία για πιο λεία υφή.

Foot Masks Infused Skincare Socks, Sephora Collection

Foot Masks Infused Skincare Socks, Sephora Collection

Μια μάσκα ποδιών θρέψης και αναζωογόνηση: τα καλτσάκια περιποίησης που είναι εμποτισμένα με τζελ θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα, μέχρι τις άκρες των δαχτύλων σου. Είναι εμποτισμένα με αρωματικό τζελ, ώστε να απολαμβάνεις όλα τα οφέλη του για 20 λεπτά ασταμάτητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i