French Bangs: Δείξε μέχρι και 10 χρόνια νεότερη με αυτό το κούρεμα

Μια κομψή και εύκολη αλλαγή στα μαλλιά μπορεί να κάνει τη διαφορά στο look σου.

Lily Collins Splash News / Ideal Image

Αν υπάρχει ένα κούρεμα που όχι μόνο κολακεύει το πρόσωπο αλλά και "αφαιρεί" χρόνια από αυτό και σε κάνει να δείχνεις μικρότερη, αυτό είναι σίγουρα τα "french bangs" ή αλλιώς, "γαλλικές αφέλειες". Οι αφέλειες γενικά ανήκουν σε εκείνα τα κουρέματα που χαρίζουν άφθονα νεανικά vibes στο στιλ.

Δες επίσης: Τα cool χτενίσματα από το street style που θα κυριαρχήσουν φέτος την άνοιξη

Πώς δείχνουν τα "french bangs";

Μοιάζουν πολύ με τα "curtain bangs", οπότε πρόκειται μάλλον για μια παραλλαγή τους. Δεν θα πρέπει ωστόσο να συγχέονται μεταξύ τους αυτά τα είδη αφελειών, μιας και οι γαλλικές αφέλειες είναι πιο "γεμάτες", χωρίς όμως να καλύπτουν ολόκληρο το μέτωπο όπως οι κλασικές αφέλειες. Επίσης, ξεπερνούν το ύψος των φρυδιών, καλύπτοντας ορισμένες φορές και τα μάτια, ενώ είναι κομμένες σε διαφορετικά μήκη για να επιτευχθεί αυτό το effortless look των Γαλλίδων.

Το θετικό τους; Ότι δεν χρειάζονται πολύ styling για να δείξουν όμορφες, άρα δεν είναι ένα χρονοβόρο κούρεμα που απαιτεί τον χρόνο και τα skills σου με το σεσουάρ για να αναδειχθούν. Επιπλέον, ταιριάζουν στα περισσότερα σχήματα προσώπου ενώ δείχνουν το ίδιο κομψές σε όλες τις ηλικίες. Ιδίως σε πιο ώριμες γυναίκες, αυτού του είδους οι αφέλειες κάνουν ακόμα πιο νεανικό το όλο στιλ, ενώ καμουφλάρουν ρυτίδες και γραμμές στο μέτωπο και στην περιοχή των ματιών.

Δες επίσης: Tο hot χρώμα νυχιών της φετινής άνοιξης, σύμφωνα με τη Hailey Bieber

Οι "french bangs" δείχνουν κάπως έτσι:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i